Victoria Beckham prehovorila o dráme v súkromí.REUTERS
StoryEditor

Victoria Beckham sa rozhovorila o Davidovej NEVERE s asistentkou: „Hnusil sa mi,“ spomína na krušné chvíle

10.10.2023, 15:27
Celebrity

Bývala speváčka Spice Girls Victoria Beckhamová (49) sa v novom dokumente na Netflixe rozhovorila o kríze, ktorú si prešla s manželom Davidom Beckhamom (48) pred dvadsiatimi rokmi. Manželstvo ťažko vyskúšali reči o Dávidovej nevere. Ako sa Victoria trápila dokazujú slzy, ktoré pri spomínaní roní ešte dnes...

V roku 2003 sa David Beckham presunul z Anglicka do španielskeho Madridu, kde mal začať nastupovať za Galácticos v drese Realu. Lenže Victoria zostala so synmi v Manchestri a odlúčenie znášala len ťažko. Zvlášť keď zahraničné médiá prišli s informáciou, že jej David v Madride zahýba s jeho osobnou asistentkou Rebeccou Loosovou (46)!

Išla s kožou na trh

Aby bola manželovi nablízku, presťahovala sa členka Spice Girls do španielskeho hlavného mesta hneď, ako našla synom školy. Príliš sa jej ale neuľavilo, naopak. V tom blázinci okolo jej muža a vo víre jeho milostnej aféry sa stali doslova štvanci. Aj cestu ich detí do školy prenášala naživo španielska televízia! „Bolo to pre nás najťažšie obdobie v našom spoločnom živote. Pripadalo mi, že je proti nám celý svet,“ zverila sa Victoria so slzami v očiach.

image

Victoria Beckham

Profimedia

„Dovtedy sme čelili mnohým protivenstvám, ale vždy spolu. My dvaja proti všetkým, prepojení, mali sme jeden druhého. Ale v Španielsku sme zrazu nemali ani jeden druhého... A to je smutné...“ slzila ďalej „Či som mala k Dávidovi odpor? Ak mám byť úplne úprimná, tak áno,“ priznala.

Nakoniec sa ale všetko v dobrej obrátilo. Beckhamov presun do Los Angeles v roku 2007 teda jeho drahá polovička vrelo uvítala. „Mesto anjelov,“ označila Victoria ako miesto, kde bolo oproti Madridu všetko jednoduchšie. „Neviem, ako sme sa cez to všetko preniesli. Victoria je pre mňa všetkým. Vidieť ju emocionálne zranenú bolo neuveriteľne ťažké, ale sme bojovníci av tom čase sme potrebovali bojovať za našu rodinu,“ doplnil svoju ženu David s tým, že od preklenutia krízy sú si ešte bližšie.

On zviedol mňa!

Od aférky s Beckhamom žije Rebecca Loosová bokom verejného záujmu. Aférka s Beckhamom z nej urobila síce známu, avšak opovrhovanú figúru, priviedla ju nielen do rečí, ale aj k alkoholu a do depresií. Matka dvoch synov má ale snáď všetko už vyriešené, ako môže dokumentovať jej skorší výrok: „Ja bola voľná, on ženatý. On zviedol ma, nie naopak. On porušil sľuby a správal sa zle – tak prečo by som mala psiu hlavu nosiť ja?“

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:28