Vanessa miluje dobré jedlo a víno.Instagram/Vanessa Sarkozi
StoryEditor

Vanessa Šarközi: Vášeň pre dobré jedlo sa odrazilo na jej postave. Koľko kíl pribrala a pre akú zmenu sa rozhodla?

30.09.2023, 08:00
Celebrity

Vanessa Šarközi sa svojim fanúšikom mení rovno pred očami. Z malého dievčatka, ktoré sprevádzalo na vystúpeniach svojich slávnych rodičov vyrástla krásna žena. No rovnako ako mnoho ďalších žien, aj ju trápia problémy spojené s postavou. No s prebytočnými kilami sa rozhodla zatočiť.

Vanessa ide podstúpiť 30 dňovú výzvu, na konci ktorej by chcela mať opäť postavičku ako lusk.

Vášeň pre dobré jedlo

Podľa všetkého Vanessa podedila gény predovšetkým po svojej mame, Silvii. No aj napriek tomu, že bola vždy štíhla ako prútik, predsa len si musí zrejme dávať pozor na to, čo zje: „Ako iste viete, okrem hudby a módy, milujem najviac chvíle strávené s mojou rodinou a blízkymi, pri dobrej večeri, s vynikajúcim jedlom a vínom.  No s touto mojou gastronomickou vášňou prirodzene prišlo aj niekoľko nadbytočných kilogramov.“ Dodáva s úsmevom Vanessa. Je teda zjavné, že pre kilá navyše rozhodne neplače doma do vankúša. Práve naopak, rozhodla sa proti ním zabojovať. Na sociálnej sieti dokonca zverejnila koláž z fotografií, medzi ktorými je rozdiel rovných dvanásť kíl.

image

Vanessa miluje dobré jedlo a víno.

Instagram/Vanessa Sarkozi

Návrat k sexi krivkám

Hoci Vanessa vyzerá super aj na fotografii, na ktorej má o 12 kíl viac, zrejme sa necíti vo forme a rozhodla sa, že chce späť svoje telo, na ktoré je zvyknutá. To všetko pod dohľadom odborníkov. Fanúšikom prisľúbila, že počas nasledujúceho mesiaca s nimi bude zdieľať nie len svoje výsledky, ale aj cestu, ktorú musí absolvovať ak sa chce nadobudnutých kíl zbaviť.

image

Rozdiel medzi fotkami je 12 kíl.

Instagram/Vanessa Sarkozi
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 09:10