Kate Middleton vás naučí, ako nosiť rôzne druhy topánok.
StoryEditor

Štíhla ako Kate Middleton? Pri tejto diéte budete potrebovať množstvo sebazaprenia

29.09.2023, 08:00
Celebrity

Kate Middleton je ikona, ktorú sa snažia nasledovať a tiež kopírovať mnohí. Inšpiruje ženy na celom svete a tie sa snažia aspoň v niečom podobať sympatickej princeznej z Walesu. Za jej výzorom však stoja stylisti, vizážisti či kaderníci, ktorí vedia absolútne presne čo Kate pristane. No pokiaľ ide o jej štíhlu figúru, na tej musí pracovať v prvom rade ona sama.

Kate  jej postavu môžeme len závidieť. To, že má za sebou tri tehotenstvá sa na nej nijako neodrazilo. A čo je za touto krásnou postavičkou?

Diéta už pred svadbou

Kate, rovnako ako jej sestra Pippa už pred svadbou držali slávnu Dukanovu diétu. Vďaka nej sa obe počas svadobného dňa predviedli v top forme. Kate však ani po svadbe neprestala dodržiavať striktné zásady v stravovaní. Práve vďaka ním jej postava stále vyzerala skvele. No ak by ste jej chceli závidieť dobré genetické predispozície, rovno na to zabudnite. Jedálniček princeznej z Walesu je striktný a prehrešky si dopraje len málokedy.

Hlavne bielkoviny

Dukanova diéta je založená prevažne na konzumácii bielkovín. Aj táto diéta má niekoľko fáz, pričom postupne do jedálnička pridávate postupne niektoré ďalšie, povolené potraviny. Práve vďaka tomu dochádza predovšetkým v začiatkoch takéhoto stravovania k výraznému úbytku na váhe. A hoci budúca kráľovná už Dukanovu diétu nedrží, niektoré návyky si osvojila a drží sa ich aj naďalej.

Jedálniček

Kráľovské raňajky rozhodne nečakajte. Kate sa drží v prvom rade toho, že je striedmo. Na raňajky, ale aj večeru konzumuje prevažne vajíčka na rôzne spôsoby, spolu so zeleninou. Počas obeda si k bielkovinám dopraje aj sacharidy. No hranolky, ryžu, alebo opekané zemiaky na v jej jedálničku budete hľadať márne. Aj v tomto prípade siaha skôr po zdravších alternatívach akými sú naturálna ryža či quinoa. Sladkosti a dezerty sú slabosťou sympatickej Kate, no aj napriek tomu, že ich má veľmi rada, takmer vôbec ich neje. Radšej si dá v rámci olovrantu pár kúskov ovocia. Tie ju zasýtia, ale aj zaženú chuť na sladké.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 00:18