Zuzana Plačková drží diétu fasting.Instagram/Zuzana Plackova
StoryEditor

Zuzana Plačková schudla za rok 50 kíl. Prezradila svoj recept, čo určite NEJE!

27.09.2023, 10:16
Celebrity

Influencerka Zuzana Plačková (32) sa stala pred rokom v septembri prvýkrát mamou. Otvorene hovorila, že nabrala na váhe a celkovo sa necítila vo svojom tele dobre. Odhodlala sa s poporodnými kilami zatočiť a tu je výsledok!

Ako každej nastávajúcej mamičke, sa aj jej pred príchodom syna Diona na svet telo poriadne zmenilo. Zuzana Plačková pred pôrodom fanúšikom ukázala vtedy záber, na ktorom pózovala nahá, s informáciu, že jej hmotnosť dosiahla 102 kíl.  "A nie, nevadí mi, že mám 100 kíl, lebo sú to tie najkrajšie kilá v mojom živote, ktoré dám bez problémov po pôrode dole,“ odkázala neprajníkom, ktorý si na jej adresu robili posmešky. Ukázalo sa, že Plačková mala pravdu, polovica z jej predpôrodnej hmotnosti išla dole. Teraz hrdo predvádza svoje novo nadobudnuté krivky. 

image

Zuzana Plačková keď mala po pôrode kilá navyše.

Profimedia

Plačkovej premena bije do očí, portál Topky sa jej preto opýtal na tajomstvo jej štíhlej postavy. "Schudla som od pôrodu 50 kíl, vlastne za rok,“  skonštatovala čiernovláska. "Držím fasting, nejem mäso, takže takto a ešte do toho nejaké cvičenie, potom to ide pekne,“ odhalila Zuzana svoj recept na zníženie hmotnosti.

ANKETA
Skúsili ste niekedy fasting?

Fasting je metóda zvaná intermittent fasting a znamená v preklade prerušovaný pôst. Existuje viacero jej verzií. Pri jednej z najpopulárnejších človek prijíma kalórie iba 8 hodín do dňa, zvyšných 16 hodín nič nekonzumuje. Je v podstate jedno či si nastavíte, že jete od ôsmej ráno či začínate obedom. Toto si musí každý nastaviť ako mu to vyhovuje podľa denného režimu.

image

Zuzana na nedávnej prehliadke pózovala ako modelka.

Profimedia - Standardni obsah

Ako veľa mamičiek, a Plačková za svoju formu z časti ďakuje i synovi Dionovi, ktorý ju zamestnáva ako psychicky, tak aj fyzicky. "Ten mi dáva poriadne kardio, lebo toho ubehať... Ale to asi myslím, že každé dieťa, ktoré je také živé, tak za to každá mamička povie, že to je masaker, ale zvládam,“ vyjadrila sa tmavovláska.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:56