Zuzana Plačková s manželom išli spoločne na plastiku.azp
StoryEditor

Plačková s mužom si ľahli pod nôž. Prsia si dal zmenšiť aj ON!

19.04.2023, 11:41
Celebrity

Chcú vyzerať ako z magazínu. Influencerka Zuzana Plačková, ktorá mala kedysi ambíciu mať najväčšie prsia na Slovensku má už iný názor. Po pôrode syna sa rozhodla dať si prsia zmenšiť. Na rovnakú operáciu sa s ňou do Prahy vybral aj jej manžel René, ktorý si dal zmenšiť hneď dve partie.

Zverili sa do rúk odborníka v Prahe. Influencerka Zuzana Plačková sa rozhodla dať si zmenšiť mega prsia: „Dala som si ich zmenšiť. Konečne mám malé prsia, je mi až do plaču, som veľmi šťastná, dali sme veľkosť 325 ml. Kedysi bola éra zväčšovania pŕs, podľahla som tomu aj ja, chcela som mať najväčšie prsia, ale teraz mám konečne malé,“ zverejnila Zuzana. Vylepšiť sa s ňou išiel netradične aj jej manžel René, ktorý zdá sa so svojim vzhľadom tiež nie je spokojný.

 

Po tom ako schudol ostali na ňom vraj nepekné následky. Kilogrami síce išli dole, ale z kritickej brady nie: „Tí, čo ešte neviete, tak idem na plastický zákrok. Túto ‚osembradu‘ si idem dať preč. Trpím tým celý život. Aj keď som schudol, aj keď som bol pribratý, stále to tam mám a proste mi prekáža, lebo chcem lepšie vyzerať,” povedal René. „Voľakedy som ešte aj sypal, bral som anaboliká - mladý, sprostý. Chalani, radšej s tým ani nezačínajte. Vyberali mi žľazy, mal som gynekomastiu. A teraz, ako som bol minulý týždeň na sone, mi zistili, že mi to zle vybrali. Tak si idem dať vybrať ešte aj to, keď už som tu,“ dodal snaživý spevák. Uvidíme či výsledný efekt bude Ken a Barbie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:08