Jiŕina BohdalováArchiv MAFRA
StoryEditor

Bohdalka už vypenila: Soukopovi VRACIA úder týmto štipľavým odkazom!

26.09.2023, 11:45
Celebrity

Jej pohár trpezlivosti pretiekol. Na štipľavé komentére od Jaromíra Soukupa (54), ktorý prežíva aktuálne rozchod s Agátou Hanychovou sputila spŕšku štipľavých odkazov. Čiperná Jiřina Bohdalová (92) si po hlave nenechá skákať a z úctyhodného veku si nikto nebude robiť posmešky.

Jiřina Bohdalová je ikonickou tvárou českého šoubiznisu už niekoľko desiatok rokov. V jednom zo svojich relácií si ju napriek tomu vzal do úst Jaromír Soukup, ktorý tvrdí, že by vo svojich 92 rokoch nemala už natáčať. A čo na to samotná Bohdalová? 

Nerobí si ťažkú hlavu

Legendárna Bohdalka si kritiku len tak nenechá a vracia úder Jaromírovi Soukupovi. Ten sa do obľúbenej herečky pustil v jednej zo svojich relácií a vyhlásil, že vo svojom veku by už nemala natáčať. Herečka si z urážok nerobí ťažkú ​​hlavu a Soukupovi sa vysmiala.

„Pán Soukup na Barrandove hovoril, že by som už nemala točiť, pretože som stará. Tak napriek tomu som snáď naschvál jemu nakrútila nový film, samozrejme o starej pani,“ povedala pre extra.cz s humorom Bohdalová, ktorá natáča nový film s názvom Svätá.

image

Jiŕina Bohdalová

Archiv MAFRA

Príliš málo vrások

Bohdalke museli maskéri prirábať vrásky. Letné obdobie sa teda u Jiřiny odohrávalo predovšetkým v pracovnom duchu. V novo vznikajúcom filme stvárňuje vitálnu ženu vo vyššom dôchodkovom veku, ktorá píše knihu o svojom živote v stalinistickom Sovietskom zväze. Jiřina Bohdalová vyzerá natoľko dobre, že jej museli maskéri aj po deväťdesiatke prirábať vrásky. "Je to neuveriteľné," komentuje zásah maskérov herečka.

image

Jaromír Soukup vo svojej relácii nevhodne komentoval vek českej herečky.

Profimedia

Bohdalová v lete skončila v nemocnici. Minulý rok prekonala pľúcnu embóliu. So stálicou českého šoubiznisu to vôbec nevyzeralo dobre. V súčasnej chvíli sa jej ale darí skvele a zdravotné problémy ju netrápia. "Ja sa zo všetkého dostanem, alebo ma z toho dostanú páni doktori," hovorí s humorom. Čo stojí za jej večným elánom a vitalitou? Recept je jednoduchý. „Ja stále niečo robím. Som veľmi činorodý človek. Ja neposedím. To by som odporúčala všetkým – neseďte doma, alebo doma niečo robte,“ odkázala.

image

Jiŕina Bohdalová

Archiv MAFRA
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:59