Dominika s manželom Michalom.Instagram/Dominika Jurena
StoryEditor

Naša známa speváčka stihla pred narodenín druhého bábätka ešte romantické fotenie. Koho vám pripomína?

25.09.2023, 16:00
Celebrity

Dominika Jurena (30) sa už zrejme o pár dní stane dvojnásobnou mamou a k prvorodenému Miškovi tak pribudne malá sestrička. Meno síce bývala speváčka zatiaľ neprezradila, no pokiaľ by zostali v trende dať mená ratolestí po rodičoch, možno sa budú tešiť z malej Dominiky. A hoci je už pôrod na spadnutie, fotenie s tehotenským bruškom si nenechala bývalá superstáristka ujsť.

Dominika Stará, dnes Jurana sa svojho druhého potomka nevie dočkať a malá princezná by sa mala narodiť už túto jeseň.

Dvojnásobná mama

Malý Miško nemá ešte ani dva roky a už sa z neho stane veľký brat. A to možno už o pár dní. „Milujem jeseň a neviem sa dočkať toho, ako do tak krásneho ročného obdobia privediem čoskoro na svet naše milované dievčatko.“ Dominiku materstvo natoľko očarilo, že s plánovaním druhého bábätka dlho nečakali a čoskoro budú spolu s manželom dvojnásobní rodičia. Druhé tehotenstvo oznámili ešte pred tým, než Miško oslávil prvý rôčik. Aj keď kvôli malému vekovému rozdielu budú začiatky možno trošku náročnejšie, súrodenci sa časom zabavia aj sami. Dominika, ktorá je stále veľmi aktívna tak bude mať dostatok času aj na aktivity, ktoré nesúvisia s materstvom.

image

So synom Miškom.

Instagram/Dominika Jurena
image

Dominika v tematických ružových šatách.

Instagram/Dominika Jurena

Romantické fotenie

Dnes už je takmer samozrejmosťou tehotenské fotenie. Zachytenie tohto krásneho obdobia si nenechala ujsť ani Dominika. Tematicky sa fotila v ružových šatách, v ktorých vyzerala ako víla. Rovnako to bolo aj pri prvom dieťatku, kedy sa s rastúcim bruškom fotila nielen v bielych, ale aj bledo modrých šatách. Podľa Dominiky je však toto tehotenstvo predsa len iné, ako to predošlé: „Toto tehotenstvo je iné. Prežívam ho úplne inak ako to prvé. Nestíham si ani uvedomovať ako tie týždne letia a pri malom nemám toľko času užívať si bruško. Ale nič to nemení na tom, že sa nášho druhého pokladu už nevieme dočkať a pomaly ale isto odrátavame dni do nášho prvého stretnutia.. .“

image

Dominika počas prvého tehotenstva.

Instagram/Dominika Jurena
image

Miško vo februári oslávil prvý rok.

Instagram/Dominika Jurena
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:19