Jakub Prachař.Instagram/Jaku Prachar
StoryEditor

Jakub Prachař: V štyridsiatke chce byť vo forme, jedálniček si nechal zostaviť profesionálmi

16.09.2023, 08:00
Celebrity

Jakub Prachař (40) patrí k stáliciam nie len na Českej, ale aj Slovenskej scéne. Moderátor, hudobník a herec má veľkú fanúšikovskú základňu a vidieť ho na televíznych obrazovkách je väčšinou záruka dobrej zábavy. V rozhovoroch s ním sa dozviete veľa informácii z jeho súkromia. Napríklad aj to, na čo minul svoj prvý honorár.

Práve v rozhovore so Zuzanou Vačkovou v relácii „Zvedavá Zuza“ prezradil, na čo minul svoj prvý honorár no aj to, čo začal robiť tesne pred štyridsiatkou.

Prvý honorár

Jakub ani počas tohto rozhovoru nezostal nič dlžný svojej povesti a prezradil čo to zo svojho súkromia. Na otázku, na čo minul svoj prvý honorár úprimne odpovedal, že časť z neho mu zobrali rodičia na školné, pretože mal horší prospech. No niečo mu predsa len zostalo a kúpil si svoj prvý mobilný telefón: „Druhú polovicu  som použil na nákup prvého telefónu. To som mal prvý mobil taký vyklápací, do ktorého sa dali dať ešte tužkové baterky a nedali sa z neho vtedy ešte posielať smsky, len volať.“ To je pre dnešnú mladú generáciu zrejme nepredstaviteľné. Jakub si však pamätá ešte aj to, keď ste platili nie len za odchádzajúci hovor, ale aj za ten prichádzajúci.

Zdravý životný štýl

Jakub 30. augusta oslávil svoje štyridsiate narodeniny a práve jeho vek ho inšpiroval k tomu, začať na sebe opäť pracovať. Podľa jeho slov sa dáva fyzicky dokopy: Aby som do tej druhej polky života, ak Pán Boh dá, vstúpil vo forme:“ Jakub prezradil, že v prvej fáze svojich nových návykov chce v prvom rade dobre a zdravo jesť a následne sa bude venovať aj cvičeniu.

Všetko však postupne, aby ako hovorí: „Nebolo telo v šoku“. Jedálniček si dal vypracovať u odborníkov, ktorí mu ho zostavili na základe krvných výsledkov. Hovorí, že disciplína mu nechýba, čím by sa možno mohli mnohí inšpirovať.

image

Jakub sa chce dostať do formy.

Instagram/Jaku Prachar
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 02:14