Ema Müller.Instagram/Ema Müller
StoryEditor

Ema Müller predával podprsenky pre malé prsia: „Teraz radím kamarátkam,“ smeje sa

25.09.2023, 14:00
Celebrity

Ema Müllerová (29) už dávno nie je známa len tým, že má slávnych rodičov. Je to ambiciózna mladá žena, ktorá má vlastný projekt a dokonca sa pustila aj do písania knihy. Jej druhým domovom sa stalo Francúzsko. Drží ju tam priateľ aj vysnívaná práca, no nebolo to vždy také ideálne.

Ema je inšpiratívna žena a inšpirovať sa snaží aj ženy okolo seba. Je autentická a to je to, čo majú jej fanúšikovia na nej najradšej. Dcéra známeho speváka Richarda Müllera a moderátorky Soni Müller pobrala od rodičov tie najlepšie gény. Je nápaditá, precovitá a zábavná.

Som bohyňa

Ema svojim fanúšikom ukazuje svoju reálnu tvár. Život, ktorý nie je ani zďaleka ideálny. Dni, počas ktorých nesvieti vždy len slnko. Práve to je to, čím si získala nie len priazeň, ale aj srdcia žien. Práve vďaka nej mnohé z nich pochopili, že je v poriadku necítiť sa vždy len krásne a šťastne, ale majú dovolené mať dni, kedy by najradšej nevyšli z postele a majú chuť plakať. Emin projekt „Som bohyňa, všetky sme“ má už takmer 20 tisícovú fanúšikovskú základňu a tá sa neustále rozrastá. No nebolo to vždy také ružové.

Z Ameriky do Francúzska

Ema už v mladom veku odišla študovať do Kanady a ako 18 ročnú ju zlákal Paríž. No ako nedávno spomenula v Show Jána Krause, jej predstavy boli na míle vzdialené od reality. Po francúzsky totiž vedela len veľmi málo: „Nevedela som francúzsky a ani som nevedela, že moja vysoká škola bude po francúzsky.“ Myslela si, že keďže ide o medzinárodnú školu, vyučovanie bude v anglickom jazyku. Vtipne poznamenala, že zhruba po mesiaci sa na ňu francúzština začala lepiť, podobne ako bagety.

Začiatky

Ema študovala módny biznis a počas štúdia pravidelne stážovala, čo v praxi znamená, že nadobudla aj nejaké pracovné skúsenosti. No na jej veľké prekvapenie sa jej nepodarilo hneď zamestnať sa v obore, ktorý vyštudovala. „Keď som skončila školu, som si myslela, že to bude veľmi jednoduché pre mňa nájsť si prácu, ale nebolo.“ Prvá Emina práca však predsa len s módou súvisela: „Predávala som podprsenky pre malé prsia.“ Práve tieto skúsenosti brunetka neustále využíva, pretože radí svojim kamarátkam pri výbere tej správnej podprsenky. Dnes už má v Paríži presne takú prácu, akú si vysnívala. No nie len tá ju drží v tejto romantickej metropole. Má partnera, ktorého si podľa jej slov obľúbil aj jej otec, slávny spevák, Richard Müller.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:26