Princezná roky bojuje s nepeknými komentármi na jej zdevastovaný nos.
StoryEditor

Bulharskej princeznej sa rozpadáva NOS: Môže za to strašná choroba, komentoval to aj jej MUŽ

22.09.2023, 10:36
Celebrity

Je na ňu desivý pohľad. Kým mnohé clelebrity majú problém s nosom kvôli prehnaným plastikám u známej princeznej to, tak nie je. Bulharská princezná Kalina (51) púta pozornosť všade, kam vkročí. Bohužiaľ, zraky verejnosti sa k nej neupínajú pre jej spoločenské postavenie či titul. Pozornosť priťahuje predovšetkým jej rozpadajúci sa nos. Kalininu tvár poznačila vážna choroba.

Princezná Kalina Bulharská je dcéra bývalého bulharského cára Simeona II. a jeho manželky Margarity Gómez-Acebo y Cejuela. Kedysi krásna princezná, ktorej v žilách koluje modrá krv, je už roky terčom posmeškov a nepekných prirovnaní. Niekoľko neprajníkov dokonca prirovnalo jej tvár k lordovi Voldemordovi z Harryho Pottera či k Michaelovi Jacksonovi.

Strašné trápenie

Dôvodom je jej rozpadajúci sa nos, ktorý priťahuje pohľady ľudí aj médií. Za jej znetvorenou tvárou však nestoja nepodarené plastické operácie z rozmaru, ale roky bolesti, ktoré sa s ňou ťahajú už od jej šestnástich rokov. Všetko sa to začalo nehodou, pri ktorej si princezná ešte ako dievča zlomila predné zuby. V roku 1999 si polámané zuby dala vymeniť za nové korunky. Operácia však nedopadla podľa očakávaní a princezná dostala závažnú infekciu.

O rok neskôr sa pridal silný zápal v nose, navyše na námornej výprave, z ktorej ju nakoniec museli evakuovať záchranári. Skoro prišla o zrak a následkom neodkladnej operácie je práve deformácia nosa.

Jej manžela Kitín Muñoz (64) stratil pred rokmi trpezlivosť a nepekné vyjadrenia na jej adresu stopol. Dvojica sa zasobášila v roku 2002 a od vtedy sú stabilný a šťastný pár. Pre neho je stále tou najkrajšou. V roku 2018 sa dokonca k jej nosu prvýkrát vyjadril aj pre médiá, keď objasnil dôvody jeho neestetického vzhľadu. Milovanú ženu označil za krásnu a štipľavé poznámky na jej vzhľad ignoruje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 14:17