Anet nebola spokojná so svojim nosom.tv markíza
StoryEditor

Nevesta z Ruže si nechala upraviť nos. Toto je výsledok hneď po plastike

02.07.2024, 12:43
Celebrity

O slovo sa prihlásila súťažiaca Anet. Rozhodla sa, že si chce dať upraviť nos a odhodlala sa ísť na plastickú operáciu a ukázala sa po zákroku.

Asi najväčšou milovníčkou plastických vylepšení v poslednej šou Ruža pre nevestu bola práve Dolli, ktorú súťažiace prirovnávali k Lele Ceterovej a to ju neskutočne vytáčalo. Pozitívne nastavená k úpravám je aj Anet, ktorá má už menšie vylepšenia za sebou, ale prvoplánovo to nepreháňal. Teraz sa odhodlala k pomerne veľkej zmene. Na Instagrame sa pochválila fotkou po plastickej operácii nosa.

So svojim nosom nebola spokojná. Priznala to vtedy i v romantickej šou aj Radkovi. "Čo sa mne na sebe nepáči, tak napríklad môj nos. S tým mám celý život nejako problém. Viem, že to nie je až tak strašne viditeľné,“ priznala brunetka. Spokojná však nebola len s nosom, ale aj menšími prsiami.

"A čo sa týka mojich prsníkov, tak to je také, že sa väčšinou očakáva, že keď má žena malé prsia, tak si ich dá urobiť. Ale v tomto som zatiaľ tak, že nechcem kvôli tomu, že nechcem si na sebe dať úplne všetko urobiť … Také prvoplánové. A možno by sa to ku mne ani tak nehodilo a už by som bola taká tuctová, takže to zatiaľ nie,“ vyznala sa v šou. Teraz ukázala svoju extrovertnú črtu a pochválila sa fotkou z kliniky po operácii nosa a fanúšikovia sa majú tešiť na premenu.

Anet pracuje ako vizážistka a jej rukami prešlo už mnoho spokojných klientiek. Netají sa tým, že sa o seba rada stará.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. júl 2024 12:47