Ibi MaigaProfimedia
StoryEditor

FOTO Sesternica Ibiho Maigu v Nákupných maniačkach: Awa je poriadna kočka!

20.09.2023, 12:59
Celebrity

V šou Nákupné maniačky púta pozornosť exotická kráska Awa. Málokto by tipoval, kto je jej celebritný bratranec. Kedysi o nej povedal poriadnu pikantnosť.

Sesternica Ibiho Maigu aktuálne hviezdi v šou Nákupné maniačky. Awa od pondelka predvádza svoj vycibrený vkus a africký štýl. Malijčanka Awa však o svojom celebritnom rodinnom príslušníkovi zatiaľ nehovorila a prezentuje sa štýlovými kúskami. Exotická kráska v šou nestavila na škandály a medzi dievčatami nerozosieva zbytočnú kritiku.

V slovenských hereckých vodách patrí Maiga k najznámejším černošským tváram. Málokto ale tušil, že v módnych a hudobných kruhoch je jednou z najvýraznejších tvárí zase jeho pôvabná sesternica. 

Kráska Awa Mangara taktiež pochádza z Mali a po štúdiách sa usadila na Slovensku, kde spoznala svojho súčasného manžela, s ktorým má dve deti. Aj na jeho popud po dlhoročnej pauze reštartovala svoju kariéru speváčky a začala vystupovať a tvoriť. V roku 2018 jej vyšiel pomerne úspešný popový album Mama Africa.

Pred časom sa po boku Ibiho objavila v programe Smotánka. Maiga divákom okrem iného natrel sexuálne preferencie svojej sesternice: "Awa povedala, že ktorá má belocha, už nechce černocha."

„Ale je to pravda,“ priznala so smiechom dodatočne Awa. 

image

Ibi Maiga so sestrenicou Awou.

Profimedia
image

Ibi Maiga so sestrenicou Awou.

Profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 06:28