Zuzana Plačková.Instagram/Zuzana Plackova
StoryEditor

Plačková zorganizovala veľkolepú oslavu prvých narodenín. Výzdoba vám vyrazí dych

10.09.2023, 00:00
Celebrity

Syn Zuzany Plačkovej Dion, oslávil prvý rok. Malý Dion mal oslavu, ktorá vyrazí dych nie len deťom, ale aj dospelým. Ústrednou témou bola rozprávka Shrek a v tomto duchu sa niesla celá veľkolepá oslava. Nechýbali ani Sherek a Fiona a zdá sa, že aj pozvaní hostia mali stanovený dress code – prísť v zelených outfitoch.

Zuzana na oslave svojho syna rozhodne nešetrila a je len ťažké odhadnúť, koľko ju táto paráda stála. No čo by pre svojho prvorodeného neurobila?

Ako z rozprávky

Zuzana už počas týždňa avizovala, že pre Diona chystá narodeninovú oslavu, ktorá bude dotiahnutá do posledného detailu. Párty sa niesla v téme „Shrek“ a okrem zelených dekorácii či balónov nechýbali ani samotné postavičky, obrovská torta či koláče a prestieranie, ktoré spolu ladili.

image

Atrakcie z balónov si užívali aj dospelí.

Instagram/Zuzana Plackova
image

Zuzana a Dion.

Instagram/Zuzana Plackova
image

Nechýbali ani rozprávkové postavičky.

Instagram/Zuzana Plackova

Pozvaní hostia

Medzi pozvanými hosťami nechýbali okrem rodiny ani Zuzkine blízke priateľky, Jazmína Alagič či Lucia Mokráňová. Zdá sa, že oslava sa páčila nie len ich ratolestiam, ale aj im samotným. Nuž, veď v každom z nás je kus dieťaťa a to, že si oslavu vo veľkom užívali je toho dôkazom.

image

Luxusná torta.

Instagram/Zuzana Plackova
image

Šťastná rodina.

Instagram/Zuzana Plackova
image

Zuzane to na oslave veľmi pristalo.

Instagram/Zuzana Plackova

Krásne gesto

O krásne prekvapenie sa však postaral aj Zuzkin manžel, René. Ten svojej láske daroval obrovskú kyticu a nezabudol jej poďakovať za to, že mu pred rokom dala syna. Toto gesto dojalo nie len samotnú mamičku malého Diona, ale aj pozvaných hostí.

image

René prekvapil Zuzanu obrovskou kyticou.

Instagram/Zuzana Plackova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:57