Dvojica sa rozišla po roku a pol.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Prvé slová Soukupa o rozchode s Hanychovou a nevere: Čo som komu urobil, pýta sa!

06.09.2023, 13:21
Celebrity

Mediálny magnát Jaromír Soukup (54) sa k rozchodu s Agátou Hanychovou (38) dlhú dobu nevyjadroval. Prvá oznámila krach vzťahu bývalá modelka. Teraz prvýkrát o rozpade vzťahu s mamičkou svojej niekoľkomesačnej dcérky Rozárky prehovoril vo svojom programe VIP Svet na TV Barrandov. Sype si popol na hlavu?

Soukup po niekoľkých dňoch reagoval. Pred tromi dňami Agáta Hanychová šokovala nečakanou správou o rozchode so svojím partnerom a oteckom jej najmladšej dcéry Rozárky, Jaromírom Soukupom, ktorú zverejnila na svojom Instagrame. „Je niečo, čo vám ako svojej instarodine dlhujem povedať ako prvé. Náš vzťah s Jaromírom je minulosťou. Naše cesty sa rozdelili a kráčame zase každý svoju vlastnú,“ napísala bývalá modelka s tým, že rozpad vzťahu označila za svoje životné zlyhanie.

Na rozdiel od Agáty mediálny magnát až prekvapivo dlho mlčal a ku krachu lásky s matkou svojho najmladšieho dieťaťa sa nevyjadroval. Hradbu mlčania prelomil až v programe VIP Svet, ktorý vo svojej TV Barrandov moderuje. "Agáta oznámila rozchod, s Agátou netvoríme pár. S údivom som sledoval, koľko nenávisti okolo mňa je. Ako som bol Agáte neverný, ako skrachujeme. Príde mi to cez čiaru," konštatoval hneď na úvod.

Soukup mal byť údajne neverný Agáte s expriateľkou, sopranistkou Terezou Mátlovou. Toto rázne odmietol: "Nevidel som ju rok a pol. Neviem, čo to má znamenať. Niekto si to vymyslel, aby mi ublížil a aj Agáte. To ma štve," vyhlásil biznismen.

image

Speváčka Tereza Matlova a Jaromír Soukup.

Profimedia - Standardni obsah

Aj keď sa Agáta snaží zachovať „poker face“ a naďalej sa naplno venuje aktivitám na sociálnych sieťach, v súkromí by sa dusno medzi oboma bývalými partnermi dalo snáď aj krájať. Podľa zistenia denníka Expres.cz mala nedávno kráľovná sociálnych sietí Jaromírovi zakázať vstup na jej pozemok, zrejme možno aj k dverám. Hovorí sa aj o vojne o ich dcéru Rozárku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:24