Láske už odzvonilo.Instagram/Marcela Dolniakova
StoryEditor

Rozchod? Tejto dvojici predsa mnohí predpovedali happy – end!

03.09.2023, 13:00
Celebrity

Počas samotnej relácie Ruže pre nevestu ste mohli byť svedkami rôznych dramatických udalostí. Dráma však pokračuje aj dávno po tom, čo show skončila. Po tom, čo Tomášovi stroskotal vzťah so samotnou výherkyňou Petranou, odzvonilo aj láske medzi ním a Marcelou.

Marcela a Tomáš si mali údajne písať ešte počas obdobia, kedy Tomáš tvoril pár s Petranou. Hoci obaja tieto tvrdenia popreli, onedlho dali zbohom špekuláciám a svoj vzťah pred verejnosťou potvrdili.

Iskrenie

To, že to medzi Tomášom a Marcelou poriadne iskrilo už počas natáčania romantickej show sa nedalo nevšimnúť. Práve preto bolo veľkým prekvapením, keď Tomáš Marcelu pár týždňov pred koncom show vyhodil. Už vtedy mu Marcela hovorila, že podľa nej potrebovali len viac času. Ten napokon aj získali. Párik sa začal ukazovať v spoločnosti a jeden na druhého nešetrili slovami chvály a vyjadrovali sa o sebe v superlatívoch. O to väčším šokom je ich priznanie, že už netvoria pár.

Veľké plány

Ešte pred pár dňami sa obaja zúčastnili markizáckej párty a nič nenasvedčovalo tomu, že by v ich vzťahu nebolo niečo v poriadku.  Obaja plánovali začiatkom septembra spoločnú dovolenku, na ktorú sa podľa ich slov veľmi tešili. Tomáš priznal, že Marcela je pre neho stále sexi a dokonca veľmi uvítal jej nový imidž v podobe ofiny a predĺžených vlasov. Prenajal si byt, kde príležitostne plánovala prespať aj sympatická Zvolenčanka.

Nečakaný koniec

Zo spoločnej dovolenky zrejme veľmi rýchlo zišlo, pretože dvojica pred pár hodinami oznámila koniec vzťahu: „Ahojte priatelia, nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojim spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou, až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme. Určite sa nevyhneme rôznej kritike, že sme to robili kvôli pozornosti, atď. Verte nám, že nie. 90% našeho vzťahu sme mali v súkromí a nestáli sme o pozornosť médií. Zvyšok z našeho vzťahu boli nami odpovedané otázky od rôznych bulvárov atď. Vždy sme ale vedeli, akú časť vzťahu sme chceli mať verejnú. Preto ani dnes nebudem vysvetľovať dôvod, prečo sa naše cesty rozišli. Je to medzi nami a vieme, že to bude pre nás oboch takto lepšie. Rozišli sme sa s rešpektom a úctou jeden k druhému. Tomášovi ďakujem, za všetko, čo sme spolu zažili a navždy tu pre neho budem, pretože si ho vážim ako človeka. Ďakujeme vám všetkým, že ste nám tak veľmi fandili a podporovali náš vzťah. Niekedy to tak život nechce. ĎAKUJEM.“ Tieto slová na svojom Instagrame potvrdil aj ženích, no zároveň dodáva, že viac sa k tejto téme do médií ani jeden z nich vyjadrovať nebude.

ANKETA
Išli by ste s Tomášom na rande?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 17:12