Dvojica sa rozišla po roku a pol.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Prvé slová Soukupa o rozchode s Hanychovou a nevere: Čo som komu urobil, pýta sa!

06.09.2023, 13:21
Celebrity

Mediálny magnát Jaromír Soukup (54) sa k rozchodu s Agátou Hanychovou (38) dlhú dobu nevyjadroval. Prvá oznámila krach vzťahu bývalá modelka. Teraz prvýkrát o rozpade vzťahu s mamičkou svojej niekoľkomesačnej dcérky Rozárky prehovoril vo svojom programe VIP Svet na TV Barrandov. Sype si popol na hlavu?

Kto bude mať vo finále štvormesačnú dcéru vo výhradnej starostlivosti, ukáže až čas. Bývalí partneri sa tiež budú musieť dohodnúť na alimentoch. Vzhľadom na to, že sa má Soukup údajne pasovať s obrovskými dlhmi, je však otázkou, koľko bude prípadne Agáta vo finále inkasovať.

Drogová kontrola

Podnikateľ nedávno zažil šok, keď ho začala obracať polícia pre drogy: "Potom ma kontrolovala policajná jednotka, že prevážim drogy. Ako človeku ešte môžu ublížiť? Čo by sa ešte malo stať? Zastreliť ma, zapáliť mi dom, zničiť ma... Čo som komu urobil," položil si Soukup otázku a ďalej sa k rozchodu vyjadrovať nechcel. "Mám hranicu, súkromie je súkromie, mám hranicu, kam verejnosť nepustím," uzavrel tajnostkársky.

Vyzývavá ponuka

Bývalá milenka Karlosa Vémolu, Lulu, sa dlhodobo netají tým, že je do Hanychovej ex zamilovaná. So svojimi pocitmi sa zverila na sociálnych sieťach a nezabudla Súkupovi tiež poslať vyznanie lásky: „Nie som sup, som zamilovaná,“ napísala Lulu alias Zdeňka Černá na Facebooku. Lulu si na Soukupa brúsila zuby ešte v dobách, keď bol s Agátou Hanychovou. „Keď sa váš vzťah rozpadne, zavolajte mi. Komu by sa pán Soukup nepáčil? Je to na sto percent môj typ. Páči sa mi vzhľadovo a príjemným bonusom je, že je úspešný. Normálne chlapov nebalím, ale u neho urobím výnimku. Myslím, že sa k nemu hodím viac vzhľadom aj vekovo,“ nechala sa pred časom počuť.

Teraz už je Jaromírov a Agátin vzťah minulosťou a Lulu sa rozhodla, že majiteľa TV Barrandov zbalí za každú cenu. Rozhodla sa zorganizovať narodeninovú párty, kam pozvala aj Soukupa.

„Ja by som vás všetkých rada pozvala na oslavu mojich narodenín. Bude to v rámci RedFace a potom bude veľká afterparty, takže dúfam, že všetci prídete. A tebe, Jaromier, by som chcela dať malé prekvapenie - budeš tam mať rezervovaný VIP stôl priamo pri klietka, aby si to všetko mohol vidieť zblízka. Takže dúfam, že určite prídeš a že sa potom tiež zúčastníš afterparty. Takže sa uvidíme tam,“ oznámila Lulu vo videu na svojom Instagrame.

image

Silkónová Lulu tvrdí, že je to Jaromíra zamilovaná a pozýva ho na svoju oslavu. 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 09:11