Nákupné maniačky majú nový šat.tv joj
StoryEditor

Nové časti šou Nákupné maniačky rozčúlili divákov: „Už to nie je o móde, čistá povrchnosť!“

05.09.2023, 15:18
Celebrity

Včera odštartovala televízia Joj nové časti kedysi obľúbenej módnej reality šou Nákupné maniačky. Divákov lákali na nový šat, novú ostrú porotkyňu Emu Fajnor a neopozerané tváre. Namiesto toho zrecyklovali influencerky, ktoré vymietli už nie jeden televízny formát aby sa zviditeľnili. Prvá súťažiaca Katarína sa snažila zaujať iba okázalým luxusom.

Nové časti Nákupných maniačok vyvolali medzi fanúšikmi zásadne rozdielne názory. Niektorí si pochvaľujú, ale mnoho verných divákov iba neveriacky krúti hlavami. 

Ako je už zvykom na úvod zaznie od porotcov zadanie. Tentokrát to bol ľan. Téma príjemná avšak súťažiace si sympatie musia svojim vystupovaním vyhľadávať ťažšie. Zásadná zmena, ktorá sa divákom nepáči je, že úvodné entreé nenatáčajú u súťažiacej doma, ale svoj šatník predvádza ašpirantka na výhru 500 eur v štúdiu.

Iba krútili hlavou

Tmavovláska Katarína, ktorá odštartovala tento týždeň vyhlásila, že v šatníku má približne 100-tisíc eur. Influencerka odpovedala na otázku odkiaľ na to má, že kasíruje manžela. Táto výpovedná hodnota istú časť publika znepokojila. Vyvstáva otázka, ide o módu či iba chvastanie sa značkami. Blondínka Moňa "luxusku" Katarínu schladila: "Nie je umenie sa obliecť za veľa peňazí."  Jedna z pätice súťažiacich, mladá učiteľka v materskej škôlke si iba povzdychal, že by za to radšej otvorila škôlku.

image

Prvá súťažiaca Katarína vyčíslila svoj šatník na 100-tisíc eur.

tv joj

Podobne reagujú aj diváci na sociálnych sieťach. Nie je jeden je zhrozený: „Toto je dôkaz toho, že keď je niečo drahé tak to nemusí byť zaručene vkusné," znie komentár, ktorý si vyslúžil až 750 lajkov.

„Alebo lacní ľudia v drahých handrách," dodala ďalšia zrejme bývala fanúšička maniačok. 

„Voľakedy boli Nakupné maniačky o bežných ženách, ale toto je des. Vidieť ju všade a je to len povrchnosť a nedá sa to vážne pozerať. Tešila som sa ale ani to nezapnem v pondelok," reagovala diskutérka už na upútavku pred začiatkom týždňa. V podobnom duchu sa nesie na sociálnych sieťach mnoho komentárov, iní zas nad luxusnými kúskami ochkajú. Čas ukáže či si šouka v tomto duchu nájde silnú základňu, alebo sa diváci odvrátia.

ANKETA
Páčia sa vám nové časti šou Nákupné maniačky?

U susedov Čechov je tento formát s názvom Popelka

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:53