Elena Podzámska si prešla viacerými nepodarenými vzťahmi.Profimedia
StoryEditor

Elena Podzámska po dlhom trápení našla priateľa. Bude to opäť problém?

04.09.2023, 10:33
Celebrity

Herečka Elena Podzámska (51) doteraz šťastie v láske nemala. Po niekoľkých nevydarených vzťahoch bola dlhší čas sama. V súčasnosti sa však situácia zmenila zdá sa zmenila. Túli sa totiž k hereckému kolegovi o 20 rokov mladšiemu.

Bude ten pravý? Medzi herečkou Elenou Podzámskou a muzikálovým hercom Martinom Durkáčom (31) je až dvadsať ročný rozdiel. To však nemusí nič znamenať. Je predsa mnoho párov čo vekový rozdiel neriešia. Aj keď Eňa tvrdí, že sú len kamaráti, horúce bozky, ktoré zverejnila na sociálnej sieti nevyzerajú iba kamarátsky. Po otázkach či ide o nového muža v jej živote fotky zmizli. 

Obrovské problémy 

Martin Durkáč, hosťujúci herec SND a bývalá hviezda muzikálov Jána Ďurovčíka, bol prešovskou políciou obvinený zo zabitia svojho priateľa (18. 1. 2023) na základe doposiaľ zhromaždených dôkazov a vykonaného znaleckého dokazovania. Martin je z celej situácie zdrvený, je si však istý, že on zodpovedný za smrť Miša nie je. Pre denník Plus 1 deň sa k veci vtedy vyjadril: "S Miškom sme spolu žili asi 7 rokov," potvrdil informácie. Dodal, že šli spoločne z Košíc k jeho mame na návštevu do Prešova, boli tam asi týždeň. "Ja som absolvoval extrakciu zuba a zašívali mi prínosovú dutinu. Miško mi spravil vývar, krájal zeleninu, na nič sa nesťažoval. Ja som si o desiatej večer zobral antibiotiká a šiel som spať. Popíjali sme a ráno o šiestej som si dal ďalšie tabletky a šiel si ľahnúť, lebo som mal ísť na kontrolu...," takto opisoval hodiny pred skonom svojho priateľa. Jeho smrť ho zničila.

Foto v GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:57