Už sú z nich manželia.Instagram/Laura Chrebetova
StoryEditor

Párik zo známej reality show si povedal áno!

21.08.2023, 10:00
Celebrity

Reality show Love Island si našla medzi divákmi svojich priaznivcov. Preto mnohých potešila informácia, že jeden z víťazných párov si pred pár dňami povedal svoje áno. Od show, ktorej víťazi Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, prešli už takmer dva roky. Mnohí predpovedali koniec vzťahu po tom, čo začnú žiť život mimo televíznych kamier. No opak je pravdou.

Obaja začali na svojom vzťahu pracovať a posúvať ho spoločnými cieľmi a záujmami. Nerozdelilo ich ani dlhšie odlúčenie, kedy sa Martin zúčastnil ďalšej reality show, Survivor.

Romantika od začiatku

Laura a Martin už počas samotnej show vyzerali ako zohratý pár. Krásna blondína učarovala sympatickému Martinovi natoľko, že sa snažili počas celého obdobia na vile zostať spolu. Napokon aj celú súťaž vyhrali. K jednému veľkému kroku sa odhodlali pár mesiacov po skončení programu a to k budovaniu vlastného bývania.

image

Laura a Martin.

Instagram/Laura Chrebetova

Zásnuby

Martin Lauru požiadal o ruku minulý rok v máji v Miláne a to priamo pred známou katedrálou Duomo di Milano  (Milánsky dom). A hoci svadbu nestihli do roka a do dňa, ich osudovým dňom sa stal práve osemnásty august. „18.8.2023 je ďalší z dátumov, ktoré si budeme pamätať do konca života.“ Uviedla Laura na svojich sociálnych sieťach. Tá zažiarila v romantických šatách zdobených čipkou a zaľúbencom to nesmierne pristalo.

image

Romantické zásnuby v Miláne.

Instagram/Laura Chrebetova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:27