Lela Ceterová.Instagram/Lela Ceterova
StoryEditor

Lela Ceterová sa opäť nechala skrášliť: A ešte stále nekončí, toto sú jej plány!

15.08.2023, 14:00
Celebrity

O Lele Ceterovej (34) je známe, že sa plastickým operáciám a vylepšeniam nevyhýba, práve naopak. Je tomu len pár mesiacov, ako si dala operovať svoje pozadie a už má za sebou ďalšiu skrášľovaciu procedúru. Tentokrát na tvári.

Lela nemá problém priznať akékoľvek zákroky, ktoré podstúpi v rôznych krajinách sveta. Inak tomu nebolo ani tentokrát.

Šťavnaté pery

Permanentný mejkap posledné roky prežíva obrovský boom. Obočie, pery, očné linky. Vďaka všetkým týmto úpravám majú dámy možnosť byť upravené kedykoľvek a za akýchkoľvek okolností. A vie to aj samotná Lela. Tá sa na sociálnych sieťach pochválila novým tetovaním pier. Hoci sú pery pár minút po zákroku výrazne červené, do pár dní pigment ustúpi a nadobudnú prirodzenú farbu. Cieľom takéhoto PMU nie je úplne nahradiť mejkap, ale docieliť plne kontúrované a šťavnaté pery. „Na fotke a videu sú pery ešte výrazné svojou farebnosťou-sýtosťou, ale do pár dní po zahojení, budú pery oveľa bledšie.“

To nie je všetko

Lela však neostala len pri perách. Počas jedného sedenia si nechala vytetovať aj očné linky. Tie na nej vyzerajú skutočne prirodzene a luxusne. Bývalá playmate tak má o ranné líčenie postarané a pri starostlivosti o dve deti má o jednu "povinnosť" menej. Lela však stále nekončí. Čoskoro sa chystá podstúpiť aj tetovanie obočia. Najskôr sa však musí zbaviť farby z toho predošlého. Následne si nechá vytetovať úplne nové obočie, ktoré sa podľa jej slov bude oveľa viac hodiť k jej tvári. Je evidentné, že výzor je u excentrickej blondínky na prvom mieste.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 21:26