Sarah si svoje súkromie stráži, no tentokrát urobila výnimku.
StoryEditor

Známa seriálová herečka ukázala prvýkrát priateľa. Pozrite, ako im to spolu pristane

16.08.2023, 13:52
Celebrity

Sarah Arató (29) je verejnosti dobre známa. Posledné roky sa často objavuje na televíznych obrazovkách a diváci ju môžu vidieť v niekoľkých seriáloch. Zahrala si po boku sexsymbolov, akými sú Janko Koleník, či Tomáš Maštalír. Po prvýkrát však ukázala aj nového priateľa.

Sarah si podobne ako väčšina ľudí užíva leto. Spolu s priateľom sú v jednej z najobľúbenejších destinácii Slovákov, v Chorvátsku.

Strážené súkromie

Sarah si svoje súkromie stráži, no tentokrát urobila výnimku. Herečka žiari šťastím a neváha sa o svoje šťastie podeliť aj s fanúšikmi. Prvýkrát ukázala verejnosti svojho partnera. Ten sa síce objavil na fotografiách z nedávneho výletu vo Vysokých Tatrách, no až teraz je definitívne jasné, že dvojica je spolu. V chorvátskej Pule si užívajú nie len teplo a more, ale aj prítomnosť jeden druhého.

image

Po prvýkrát ukázala partnera.

Instagram/Sarah Arato

Užíva si

Zdá sa, že herečka si po náročnom roku, kedy bola maximálne vyťažená, užíva leto naplno. Pred výletom do Chorvátska stihla  absolvovať jeden z najväčších slovenských festivalov, Pohodu a tiež spomínaný výlet do Vysokých Tatier.  Začiatkom leta navštívila aj jednu z najkrajších európskych metropol, Londýn.  

image

Sarah navštívila aj Vysoké Tatry.

Instagram/Sarah Arato
image

Sarah na Pohode.

Instagram/Sarah Arato
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 21:41