Lady GagaProfimedia
StoryEditor

Top 5 speváčok, ktoré nenávidia vlastné pesničky. Tieto svoje hity nechcú ani vidieť!

15.08.2023, 17:00
Celebrity

Sú slávne, sú úspešné a na konte majú jeden hit za druhým. A potom aj songy, ktoré tieto globálne superhviezdy síce preslávili, získali im napríklad aj nejaké to ocenenie a ľudia po celom svete si ich pospevujú, lenže ony ich nemôžu ani vystáť. Lady Gaga (37) neznáša jednu zo svojich najikonickejších pesničiek, Miley Cyrus (30) dokonca odmietala so songom, ktorý miluje celá Amerika, vystupovať.

Gaga sa na svoj klip nepozerá

Lady Gaga napísala pieseň Telephone pôvodne pre Britney Spears, sama ju spievať nechcela. Britney ju ale použiť odmietla, Gaga si tak vzala na pomoc speváčku Beyoncé, spoločne prepísali nejaké slová songu a upravili si ho na mieru.

Pieseň Telephone okamžite vyletela na rebríčky hitparád, Gaga sa ale nechala počuť s tým, že pieseň vlastne kompletne neznáša a nerada ju počúva.

image

Lady Gaga

Profimedia

„Keď poviem, že to je moja najhoršia pesnička, je to tým, aké k nej správam emócie. Samotná produkcia bola hrozne náročná a stresujúca,“ nechala sa počuť speváčka. Tá sa vyjadrila nelichotivo aj k samotnému videoklipu s tým, že pôsobí zmätočne, preplácane a nedokončene, čiastočne vraj aj vinou nízkeho budgetu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 02:39