Lady GagaProfimedia
StoryEditor

Top 5 speváčok, ktoré nenávidia vlastné pesničky. Tieto svoje hity nechcú ani vidieť!

15.08.2023, 17:00
Celebrity

Sú slávne, sú úspešné a na konte majú jeden hit za druhým. A potom aj songy, ktoré tieto globálne superhviezdy síce preslávili, získali im napríklad aj nejaké to ocenenie a ľudia po celom svete si ich pospevujú, lenže ony ich nemôžu ani vystáť. Lady Gaga (37) neznáša jednu zo svojich najikonickejších pesničiek, Miley Cyrus (30) dokonca odmietala so songom, ktorý miluje celá Amerika, vystupovať.

Katy Perry: Zmenila sa doba a ja som to odniesla!

Katy Perry zase absolútne nenávidí jeden zo svojich najväčších hitov vôbec, I Kissed a Girl. Ten zožal veľkú kritiku kvôli tomu, že sa v ňom spieva o tom, že Katy raz pobozkala dievča a páčilo sa jej to.

Zo začiatku speváčka svoj song síce hájila a tvrdila, že otvára dôležité témy okolo ženskej sexuality, asi o dekádu neskôr ale obrátila list.

image

Katy Perry

dreamstime

„Len skladám a píšem pesničky. Hovorím svoje názory, vykresľujem svoje fantázie do songov. Že som pobozkala dievča a páčilo sa mi to? Robila som viac ako to,“ povedala rázne.

„Nemyslím si, že pobozkala dievča,“ vyjadrila sa ale na adresu Katy uštipačne napríklad už spomínaná Lady Gaga.

„Predtým sa toľko nehovorilo o bisexualite, znova by som tú pesničku už nenapísala, urobila by som v nej veľa zmien,“ vyjadrila sa neskôr Katy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 16:53