Iveta Malachovská je hviezdou nového podcastu.
StoryEditor

Iveta Malachovská si prilepšila: Okrem Dámskeho klubu džob v ďalšej telke!

15.08.2023, 11:09
Celebrity

Moderátorka Iveta Malachovská je stálica na moderátorskom nebi. Jej dlhoročné profesijné skúsenosti sú zárukou kvalita a preto asi nikoho neprekvapí, že získala ďalší džob. Po Dámskom klub na Jednotke si jej čas uchmatla aj konkurenčná, súkromná televízia Joj.

Iveta Malachovská je už roky spojená s reláciou Dámsky klub vo verejnoprávnej televízii, ktorý sa teší veľkému úspechu. Nie je tradičné, že tvár jednej televízie obsadia aj do niektorých z konkurenčných, ale stáva sa to. Teraz sa takto "pobili" o Ivetu Malachovskú. Skočila po nej televízia Joj, ktorá jej dala priestor v novom podcaste o zdraví.

"Podcasty aj naďalej ostávajú dominantou značky spravodajskej televízie JOJ 24, ktorá ich ponuku pravidelne rozširuje - či už ide o Veronikin podcast JOJ History, podcast o zdravom životnom štýle s Ivetou Malachovskou a Ladislavom Kuželom LeKár a IMunita alebo najnovší prírastok Na nervy o psychickom zdraví," povedal generálny riaditeľ JOJ Marcel Grega pre Stratégie. ​Jeden z posledných podcastov sa volal Neviem či jem správne a spolu s docentom Ladislavom Kuželom a výživovou poradkyňou Janou Kondrcovou sa venovali výžive, správnemu stravovaniu a čomu sa vyhýbať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:46