Kristína Svarinská.Instagram/Kristína Svarinská
StoryEditor

Herečka Kristína Svarinská zvládla svoju osobnú výzvu. Myslíte, že by ste vydržali to, čo ona?

11.08.2023, 14:00
Celebrity

Kristína Svarinská (34) si dala predsavzatie, ktoré sa jej podarilo naplniť. Rok bez alkoholu je síce veľká výzva, no vďaka pevnej vôli a podpore najbližších sa ju Kristíne podarilo zvládnuť.

Alkohol patrí istým spôsobom k našej kultúre. Je bežnou súčasťou domácnosti a nezaobídu sa bez neho takmer žiadne oslavy, stretnutia, rodinné udalosti. Veľakrát však platí aj to, že príležitosť na prípitok sa vždy nájde.

Jednoznačné rozhodnutie

V uplynulých dňoch sa známa herečka pochválila svojim úspechom, ktorý rozhodne stojí sa povšimnutie. Kristína sa minulý rok v lete zo dňa na deň rozhodla seknúť s alkoholom a to na rovných 365 dní. A podarilo sa jej to! Vďačí za to samozrejme svojej pevnej vôli: „Pred rokom som si dala svoj osobný challenge- rok bez alkoholu.“ „Deep down som sa rozhodla a nechala sa unášať svojou pevnou vôľou.“

Podpora okolia

Pevná vôľa a rozhodnutie je vec jedna, no aj podpora okolia v tomto smere nie je zanedbateľná. Práve to ju v jej rozhodnutí podporilo. „Pozerám sa na ten rok a ďakujem všetkým mojim, čo mi dali support. Je mi šťastne.“  Práve priatelia, rodina či známi v tomto smere zohrávajú pomerne dôležitú úlohu. Nie každý má totiž silu neustále odolávať pozvaniam na drink či otázkam „prečo“. Mnohokrát je to pre ľudí nepochopiteľné, prečo ste sa rozhodli dobrovoľne nepiť. Často sa ponúka otázka, či máte nejaký problém, alebo či nie ste vážne chorý. Ženy samozrejme čelia otáznikom, či náhodou nie sú tehotné. Akoby rozhodnutie byť abstinentom muselo mať vždy nejaký pádny dôvod.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:55