Eva Cifrová
StoryEditor

Playmate Eva Cifrová po umelom oplodnení šťastne porodila! Netradičné meno pre dieťatko

14.08.2023, 09:22
Celebrity

V piatok ohlásila modelka Eva Cifrová (40) oznámila šťastnú správu z pôrodnice. Včera sa stala mamou. Na svet priviedla zdravú dcérku. S priateľom vybrali nezvyčajné meno.

Slovenská playmate Eva Cifrová sa stala mamou. Túto krásnu správu oznámila prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Na svojom profile sa podelila o fotografiu a meno dcérky.

Vytúženú dcérku porodila včera nad ránom. „Malinká ELAYA je na svete. Narodila sa 13.8.2023 o 5.24 s váhou 4270 gramov a dĺžkou 52cm," zverila sa svojim fanúšikom. Pôrod jej nakoniec museli vyvolať.

Cesta umelého opodnenia

Playmate Eva Cifrová pred pôrodom otvorila svoju 13. komnatu a zverila sa, že túžia s priateľom Lukášom po dieťatku bola veľmi silná. Otehotnieť sa im nedarilo a preto sa rozhodli podstúpiť umelé oplodnenie - in vitro fertilisation. V kútiku duše však Eva cítila, že jej niečo chýba. Aby bol jej život dokonalý, chcela si založiť rodinu a mať dieťa. Úloha matky je teda tým, čo blondínke chýbala a mohla by zaplniť dieru v srdci. Eva sa s priateľom rozhodli pre IVS (in vitro fertilisation), keďže otehotnieť sa jej prirodzenou cestou nedarilo. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:03