Laura a Massimo.Instragram/Laura Zmajkovičová
StoryEditor

Tanečnica z Let´s dance sa vydala! Rozprávkové šaty a svadba na hrade

10.08.2023, 14:00
Celebrity

Jedna z našich najúspešnejších tanečníc svetových rozmerov, Laura Zmajkovičová povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi, Massimovi Arcolinimu. Svadba sa konala na hrade Červený kameň a podľa Laury bola krajšia ako rozprávka.

Laura a Massimo patria k celosvetovej tanečnej špička a pár tvoria nie len v súkromí, ale aj na tanečnom parkete. A hoci pôsobia v Honkongu a Massimo pochádza z Talianska, svadba sa konala práve na Slovensku.

image

Laura Zmajkovičová ako nevesta.

Instragram/Laura Zmajkovičová

Laura a Massimo

Ich tanečné zručnosti obdivujú ľudia na celom svete. Súhra a energia, ktorú medzi sebou tento pár má je očividná a ladí im to tak v súkromí ako na parkete. Práve preto sa rozhodli svoju lásku po rokoch spolužitia spečatiť a krajšie miesto si ani nemohli vybrať.

image

Laura v šatách, ktoré jej šila maminka.

Instragram/Laura Zmajkovičová

Svadba ako z rozprávky

Samotná Laura na svojich sociálnych sieťach uviedla, že svadba bola ešte krajšia, než rozprávka: „Nebolo to ako v rozprávke… bolo to oveľa lepšie“. Nevesta žiarila v bledoružových šatách. Nečakajte však za ich ušitím žiadne zvučné meno: „Tieto šaty mi šila moja Maminka 🤍 sú najkrajšie, aké som kedy videla.“ A má pravdu. Laura v nich vyzerala nádherne a absolútne podčiarkli jej osobnosť. V kombinácii s mejkapom a účesom, ktorý je pre ňu signifikantný bola očarujúca a neprehliadnuteľná. Samotný  Massimo z nej nemohol spustiť zrak a dokonca boli aj slzy.

image

Dojatý ženích.

Instragram/Laura Zmajkovičová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 12:34