Lucia žije život ako z rozprávky.Instagram/Lucia Mokranova
StoryEditor

Dovolenka len vo dvojici. Známa influencerka si užíva život ako z rozprávky

08.08.2023, 08:00
Celebrity

Známa influencerka, Lucia Mokráňová (31) si dala v týchto dňoch pauzu od materských povinností a spolu s partnerom si vyrazili na krátku dovolenku vo dvojici. Lucia sa s fanúšikmi pravidelne delí o svoje súkromie, a inak tomu nie je ani tentokrát.

Lucia s partnerom Martinom (43), majú spoločnú dcérku Tali (3). Lucia preto takmer všetok svoj čas venuje práve malej dcérke a rodine.

image

Lucia je úspešná fitneska.

Instagram/Lucia Mokranova

Konečne šťastná

Lucia je úspešná fitneska, podnikateľka a mama na plný úväzok. Skĺbiť dokopy všetky povinnosti, vrátane tých materských, dá poriadne zabrať. Ešte že má Lucia po svojom boku konečne partnera, s ktorým je šťastná a môže sa o neho oprieť. Lucia na sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje fotky a videá svojej dcéry Talinky a je vidieť, že materstvo si naplno užíva. Lucia doslova žiari šťastím.

image

Lucii nevadilo ani horšie počasie.

Instagram/Lucia Mokranova

Dovolenka vo dvojici

No aj rodičia občas potrebujú čas len pre seba. Vie to aj Lucia s partnerom a preto sa rozhodli dopriať si pár dní bez milovanej dcérky. Ako sama hovorí: „Rodičia majú. na víkend priepustku. “  Najskôr si užili romantické Benátky a hoci im počasie úplne neprialo, je vidieť, že im to rozhodne náladu nepokazilo. Slnko im predsa len vyšlo a tak si slnečné Taliansko užijú v plnej svojej kráse. „… ja stále vravím, že po každej búrke vyjde slnko. Vždy. Tak je to aj v tomto prípade - aj keď predpoveď bola iná…treba len veriť a správne si priať...“

image

Lucia s partnerom Martinom.

Instagram/Lucia Mokranova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 11:43