Simona Stašová prišla na Vianoce o otca.Archiv MAFRA
StoryEditor

Herečka Simona Stašová rok a pol tajila smrť otca. Až teraz prehovorila

07.08.2023, 09:39
Celebrity

Obrovský smútok v živote herečky Simony Stašovej (68). Zomrel jej milovaný otec a až teraz našla úprimné slová: "Nič nenasvedčovalo, že se vidíme naposledy," zaspomínala na najťažšie sviatky.

Herečka Simona Stašová prežila smutné Vianoce. Pred rokom a pol jej zomrel milovaný otec Břetislav Staš, ktorý posledných päť rokov dožil v Alzheimerovom centre. „Bolo to pred Vianocami a ja som nechcela kaziť ľuďom náladu tým, že mám smútok. Tak som to pojala ako čisto súkromnú záležitosť,“ priznala pre Blesk otvorene herečka. Stašová povedala, že je z oteckovej smrti smutná, ale nemá žiadne výčitky.

Hlavne preto, že sa s otecom stihla o všetkom porozprávať. „Za oteckom som chodila, čo najčastejšie to šlo. A som vďačná, že som mala tú možnosť. Za tých päť rokov sme si všetko stihli povedať a ja som sa na všetko spýtala. Po jeho odchode tak spolu máme čistý stôl,“ prezradila ďalej sympatická herečka.

Teraz našla slová a opísala, že túto ranu osudu vôbec nečakala: „Nič nenaznačovalo, že sa vidíme naposledy. Len pár hodín nato zomrel,“ uviedla. Stašová má ešte mamičku Jiřinu Bohdalovú, ktorú nedávno taktiež sužovali zdravotné problémy. Na konci minulého roku bojovala s pľúcnou embóliou. Tretina pacientov pritom pľúcnu embóliu neprežije, Bohdalová sa z nej však dokázala dostať a naďalej ju vídať na spoločenských večierkoch s úsmevom. 

ROZHOVOR Simona Stašová: Keď má človek v sebe smútok, musí na to s humorom

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 17:54