Salma.Instagram/Zuzana Belohorcová
StoryEditor

Pyšná Belohorocová ukázala fotky: Moja dcéra je stvorená pre modeling!

01.08.2023, 14:00
Celebrity

Kedysi patrila medzi naše najznámejšie moderátorky. Ani dnes však nie je verejnosti neznáma. Zuzana Belohorcová (48) sa so svojimi fanúšikmi denne delí o útržky zo svojho súkromia na sociálnych sieťach. Na fotkách či videách nechýba ani jej manžel, Vlasta Hájek (48) a rovnako deti Salma (13) a Nevio (9). O staršej Salme teraz povedala v akých pracovných sférach si ju vie predstaviť.

Práve fotografie Salmy zverejnila na svojich sociálnych sieťach a po malom dievčatku už však nie je ani stopy. Blondínka pózuje ako profi modelka. Zuzana Belohorcová má s fotením a prehliadkami bohaté skúsenosti, takže Salme určite vie poradiť, ktorý uhol je svedčí.

Sexi pózy

Hoci má Salma len 13 rokov, je zjavné, že gény podedila po svojej slávnej mame. Zuzka sa svojou dcérou rada pýši a nie je deň, aby neprispela aspoň malou trošku z jej súkromia. Inak tomu nebolo ani tentokrát.  Bývalá moderátorka neváhala a zverejnila pomerne odvážne zábery svojej dcéry na sociálnych sieťach. Salma na nich pózuje ako modelka a to len v bikinách. Samozrejme, fotografie aj okomentovala: „Zo Salmy Hajek je krásna mladá slečna...som zvedavá akým smerom bude napredovať …v každom prípade ma skvelý jazykový základ (hovorí piatimi jazykmi),skvelý pohybový základ (rodila tanečnica), krásny hlas, peknú postavu- stvorená pre modeling a všetkého čoho sa chytí si v priebehu pár minút podmaní…dôležité je teraz, aby ten talent a nadanie, ktoré má, vedela správne zužitkovať.“

image

Zo Salmy vyrástla mladá slečna.

Instagram/Zuzana Belohorcová

Nečakané reakcie

Salma je skutočne šikovná a krásna mladá dáma, nemôžeme sa preto čudovať, že Zuzana, podobne ako aj iní rodičia, sa svojou ratolesťou radi pochvália. Teraz sa však na jej hlavu zniesla aj poriadna spŕška kritiky. Najmä ženskému publiku sa zdá, že niektoré fotografie by mali ostať pred očami verejnosti radšej ukryté. Hlavne keď neviete, kto všetko ich vidí. Predsa len ide stále o maloletú slečnu.

image

Niektoré fotografie si vyslúžili kritiku.

Instagram/Zuzana Belohorcová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 02:24