Nela Pocisková.
StoryEditor

Nela Pocisková dovolenkuje sama. Luxus, ktorý si môže dovoliť len málo kto

30.07.2023, 08:00
Celebrity

Nela Pocisková (32) sa len nedávno vrátila z rodinnej letnej na dovolenky a už si užíva ďalšie dni voľna. Tentokrát však bez svojich ratolestí a partnera Filipa Tůmu (45). Vybrala sa totiž na ajurvédsky pobyt a venovať sa tak bude pár dní len sama sebe.

Ajurvédske pobyty sú medzi našimi celebritami čím ďalej obľúbenejšie. A na jednom takom sa momentálne nachádza aj obľúbená speváčka a herečka.

Sama so sebou

Luxus v podobe dovolenky, či ozdravného pobytu si nemôže dovoliť hocikto. No pokiaľ je to čo i len trošku možné, mal by si takýto čas dopriať každý. Nele Pociskovej sa to podarilo a je vidno, že si tento čas nie len váži, ale aj naplno užíva. Od pracovných a rodičovských povinností si to namierila priamo k našim maďarským susedom. Práve tam absolvuje intenzívny ajurvédsky pobyt plný procedúr, cvičenia, zdravého jedla a samozrejme času, ktorý venuje len sama sebe. „Prvý deň začínam panchakarmu s rozpustením ghee na raňajky, ak budem vládať za chvíľu si dám yogu a potom prvú procedúru. Od prvej chvíle som vedela že som správne, toto je môj raj. Ležím na terase a vonku začína brutálna búrka, ráno som tu videla hasičov, ale už odišli, môj trip sa začína“, zverejnila Nela pred pár dňami na svojich sociálnych sieťach.

image

Nela si ajurvédsky pobyt užíva.

Instagram/Nela Pocisková

Voľný čas

Nela sa s fanúšikmi denne delí aj o momenty z tohto pobytu. Je viac než jasné, že je spokojná a takto strávený čas jej prospieva. Konečne má po hektickom období čas na oddych, čítanie kníh a podľa jej slov aj na pohyb. Procedúry, ktoré podstupuje majú za úlohu zbaviť ľudí toxínov a nahromadených látok v tele. Upokoja myseľ a pomáhajú znova nájsť stratenú rovnováhu. Tí, ktorí niečo podobné absolvovali, ťažia z benefitov aj niekoľko mesiacov, nemožno sa preto čudovať, že je práve tento typ pobytu medzi ľuďmi veľmi obľúbený.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 02:07