Johnny Depp v Bostone kríva s barlou.Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

Smutný pohľad na bývalý sexsymbol Johnnyho Deppa. Kríva s barlou

31.07.2023, 14:24
Celebrity

Hudobník a herec Johnny Depp (60) bol pred pár dňami nájdený vo svojej hotelovej izbe v Budapešti v bezvedomí. Herec zrejme prehnal žúr natoľko, že museli byť privolaní záchranári. Na búrliváka a sexsymbol je teraz smutný pohľad. Keď z hotela odchádzal musel sa podopierať barlou.

Johnny Depp mal spolu s kapelou The Hollywood Vampires vystúpiť najprv v Budapešti, koncert však zrušili. Umelec nebol schopný vystúpiť. Rovnako aj ten u nás v Banskej Bystrici bol nečakane zrušený. Prečo zostáva pod rúškom tajomstva. Fanúšikovia majú zrejme na celú vec svoj názor.

Šesťdesiatročný americký herec a hudobník po neúspešnom "Európskom turné" dorazil pred víkendom do Bostonu. Tam sa mal v piatok večer konať už preložený koncert s hollywoodskymi upírmi. Hviezda filmov Piráti z Karibiku si pri chôdzi pomáhala barlou. Najprv sa zdalo, že večný rebel opäť niečo po nociach vyvádzal. Čo nie je vylúčené, ale ide o zlomený členok. Hercovi sa zranenie prihodilo ešte v máji.

Depp sa pred niekoľkými týždňami postaral v Maďarsku o poriadny rozruch, keď ho našli v jeho luxusnej hotelovej izbe v bezvedomí. Umelec nedokázal splniť zazmluvnené podmienky a jeho návšteva skončila fiaskom.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 18:49