Katka sa svojho druhorodeného bábätka nevedela dočkať.Instragram/Katarína Jakeš
StoryEditor

Z tanečnice z Let´s dance je už dvojnásobná mama! Synčekovi dala krásne meno

25.07.2023, 09:13
Celebrity

Katarína Jakeš Štumpfová (35), včera vo večerných hodinách priviedla na svet svoje druhé dieťa. K jej prvorodenej dcére, Izabele, tak pribudol brat. Katka aj synček sú podľa jej slov v poriadku a samotný pôrod bol pre ňu veľkým zážitkom.

Bývalá tanečnica sa svojho druhorodeného bábätka nevedela dočkať a rovnako aj jej fanúšikovia. Tí posledné dni s napätím očakávali, kedy už Katka zverejní správu o narodení dieťatka.

image

Katka sa pochválila krásnou správou o narodení synčeka.

Instagram/Katarína Jakeš

Dlhé čakanie

Katka podľa všetkého bábätko prenášala. Na svojich sociálnych sieťach za posledný týždeň zverejnila dokonca niekoľko vtipných tanečných videí. Práve tancom chcela malému lenivcovi pomôcť, aby sa konečne vypýtal na svet. Posledný tanec, jive, si dokonca zatancovala so svojou dlhoročnou kamarátkou, Ivanou Gáborík. Katka aj pár dní pred pôrodom tancovala akoby ani nemala tehotenské bruško.

Zaujímavé meno

Tak ako pri prvorodenej dcérke, Izabele, aj v tomto prípade stavili na meno, ktoré je síce v slovenskom kalendári, no ani zďaleka nie je bežné. „Včera sa narodil náš Bruno! Obaja sme v poriadku, bol to mega zážitok a ja sa teším na našu spoločnú cestu životom.“ Celej rodine zo srdca gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 13:10