Patrícia oženila svojho brata.Instagram/Patrícia Vittek
StoryEditor

Vitteková oženila brata: Svadba mimo Slovenska a nádherná nevesta

22.07.2023, 10:10
Celebrity

Včerajší deň sa v rodine Vittekovcov niesol v znamení svadby. Známa speváčka, Patrícia Vitteková (43) oženila svojho mladšieho brata, Dominika. Bujará oslava sa konala mimo Bratislavy a podľa jej slov to bola párty, ako sa patrí.

Patrícia spolu s dcérami, rodinou a najbližšími priateľmi mali o piatkovú zábavu postarané. Svadbovalo sa očividne do rána a o dobrú náladu nebola núdza.

Dojatá Patrícia

Patrícia na svojich sociálnych sieťach zverejnila pár záberov z piatkovej svadby. Mladší brat Dominik si za ženu zobral jeho dlhoročnú partnerku, Luciu. Tá vyzerala skutočne nádherne a zdá sa, že s jeho výberom nastávajúcej je spokojná aj samotná speváčka. „Som šťastná, že môj brat je šťastný so svojou novou manželkou“. Už pár dní pred svadbou sa Patrícia priznala, že pocity, ktoré s príchodom svadby má, vôbec nečakala. Zrejme bolo celé toto obdobie pre ňu veľmi dojímavé. Puto medzi súrodencami je pevné, čo je zrejme dôvodom týchto nečakaných emócii.

image

Novomanželský tanec.

Instagram/Patrícia Vittek

Svadba v strede poľa

Hoci miesto veselice ostalo utajené, Patrícia predsa len niečo prezradila. Zábava sa mala konať v strede poľa, mimo Slovenska. „Táto svadba je o tanci, zábave, mimo Slovensko v strede poľa (nie nepoviem) s veľa slzami od šťastia, kamarátmi z detstva do dnes, zábave, srande, plnom parkete od začiatku a zajtra niečo postnem iba preto, lebo teraz pijeme, jeme, tancujeme.“ Z krátkych videí, ktoré Patrícia zverejnila je jasné, že hostia, ako aj novomanželia sa skvele bavili. Za zmienku stojí tiež ich prvý novomanželský tanec. Nevesta počas neho vyzerala ako víla a obaja si na choreografii aj jej prevedení dali záležať. To všetko za potlesku svadobčanov.

image

Novomanželský tanec.

Instagram/Patrícia Vittek
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 03:02