Johny a Petra sa čoskoro stanú rodičmi.Instagram/Johnny Mečoch
StoryEditor

Už dávno z neho nie je rebel akého ste poznali. O pár týždňov sa z tanečníka stane po prvýkrát otec

21.07.2023, 14:00
Celebrity

Zdá sa, že niekdajší rebel, ktorého poznáte zo show Miliónový tanec, Johnny Mečoch (45), konečne našiel tú pravú a čoskoro sa stane prvýkrát otcom. S partnerkou Petrou (30) tvoria pár už nejaký ten čas a zdá sa, že už onedlho budú kompletná rodina.

Johnny má za sebou búrlivé obdobie v začiatkoch jeho kariéry, no dnes má stabilnú partnerku a zdá sa, že o pár týždňov sa bude točiť nie len na tanečnom parkete, ale aj okolo malého bábätka.

image

Petre tehotenstvo pristane.

Instragram/ Petra Briedoňová

Usadil sa

Johnny kedysi tvoril pár s tanečnicou Melániou Kasenčákovou. Neváhal kvôli nej ani odstúpiť zo show Miliónový tanec tesne pred bránami finále, aby práve ju zachránil pred vypadnutím. Láske však po čase odzvonilo a každý sa ubral svojou cestou. Kým Lady Mel je už roky vydatá za Taliana Enrica, s ktorým má dve dcéry, Johnny sa nikam neponáhľal.  

Nová úloha

Tanečník sa svojho prvého potomka dočká ako 45 ročný. O to viac sa teší a s mladou partnerkou Petrou  si toto obdobie očakávania malého človiečika očividne užívajú. Petre tehotenské bruško veľmi pristane a na svojich sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje fotografie z tohto pre oboch výnimočného obdobia. O tehotenstve prvýkrát verejne prehovorila práve Petra a to symbolicky na Deň matiek: „Pri príležitosti prekrásneho Dňa Matiek odkrývam náš malý veľký zázrak, a to že nádejnou maminkou idem byť a Janulko ocinkom sa stať.“

image

Petra si tehotenstvo užíva.

Instragram/ Petra Briedoňová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 14:43