Melánia s manželom Enricom.Instagram/Lady Mel
StoryEditor

Známa tanečníčka bola kedysi ako prútik a predpovedali jej mega kariéru. Takto sa zmenila!

20.07.2023, 14:00
Celebrity

Spomínate si ešte na tanečníčku z Miliónového tanca, Melániu Kasenčákovú (39)? Dnes je Melánia, alias Lady Mel, dvojnásobnou mamou. Okrem tanca sa tak prirodzene venuje predovšetkým svojim dvom dcéram, deväť ročnej Zare a dvojročnej Clarisse. Žije s manželom Enricom a už na prvý pohľad je zrejmé, že je so svojim životom spokojná. Rovnako, ako je spokojná so svojimi oblými krivkami. Kedysi krehká umelkyňa si dala pred časom tetovať aj krk. Zmena je neprehliadnuteľná a názory na jej výzor sa líšia.

Je sympatické, že Mel sa nehanbí odhaliť v plavkách a istým spôsobom deklaruje, že sexi a krásne môže žena vyzerať aj bez toho, aby nosila veľkosť S.

Sexi za každých okolností

Lady Mel sa so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach neváha podeliť aj o svoje súkromie. Nedávno zverejnila niekoľko sexi záberov pri bazéne na ktorých pózuje len v plavkách. A hoci je očividné, že Mel má oproti minulosti pár kíl navyše, veľmi jej to pristane. A čo je ešte dôležitejšie, nehanbí sa a srší z nej spokojnosť a optimizmus. Ako sama hovorí: „Najlepší spôsob ako zistiť kto si, je povedať si nahlas kto nie si! Ja napríklad určite nie som sexy influencerka, lebo za pána neviem tote nastylovane sexy pózy pri bazéne, ale môžem Vám predať napr. ten bazén.“

image

Lady Mel vyzerá stále sexi.

Instagram/Lady Mel

Zaujímavé tetovanie

Telo Lady Mel zdobí niekoľko zaujímavých a nápadných tetovaní. Zrak vám však v prvom rade padne na veľké tetovanie cez celý krk. Práve to rozhodne upúta pozornosť. Extravagantnej tanečnici však skutočne pristane všetko. Aj keď mega kérka sa môže niekomu zdať "basistická" umelkyňa sa s ňou cíti dobre. A to je hlavné.

Turbo kariéra

Tanečníčka Melánia Kasenčáková sa v roku 2005 zviditeľnila vďaka programu Miliónový tanec. Síce nevyhrala, ale účasť v nej jej pekne naštartovala kariéru. Vystupovala na mnohých akciách, koncertoch a vedľa seba ju chceli mať mnohý hudobníci, ktorým spestrila svojim tanečným umom vystúpenie. Legendárna je šou s Rytmusom, kedy Melánia vrtiacimi bokmi takmer svojrázneho rapera zatienila. Mel bola na parkete vždy neprehliadnuteľná a uživila by sa nepochybne aj na svetových pódiách. Ale tancu sa vzdala a väčšinu času venuje rodine.

image

Legendárne vystúpenie s Rytmusom pred 12-timi rokmi.

image

Melánia kedysi na pódiu s Rytmusom.

VIDEO Vystúpenie s raperom Rytmusom, kedy diváci mohli na Melánii oči nechať:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. júl 2024 15:19