Medzi Petranou a Terezou je opäť všetko v poriadku.Instagram/TerezaKosecova
StoryEditor

V show si nevedeli prísť na meno, dnes majú spoločné tetovanie. Ešte viac vás však prekvapí tajomný odkaz

02.07.2023, 14:00
Celebrity

Niekdajšie rivalky v láske, Petrana a Tereza bojovali o jedného muža v show Ruža pre nevestu. Jeho srdce si napokon získala Petrana, hoci aj ich láske už dávno odzvonilo. Turbulenciami však prešiel aj vzťah medzi súťažiacimi. Tie boli najskôr veľké kamarátky, následne si nevedeli prísť na meno a dnes? Zdá sa, že vojnová sekera je dávno zakopaná a na znak priateľstva ich ruky zdobí totožné tetovanie.

Nuž, reality show je vec jedna a realita samotná je o niečom úplne inom. O tom svedčí aj to, ako sa to medzi nedávnymi súperkami vyvíja dnes.

Priateľstvo?

Vzťah Terezy a Petrany si v slnečnom Turecku prešiel všetkým. Najskôr z nich boli veľké kamarátky ktoré sa podporovali aj napriek tomu, že v hre bol len jeden muž o ktorého mali zabojovať. No postupne s pribúdajúcim napätím a postupným vypadávaním jednotlivých spolu súťažiacich sa aj ich vzťah naštrbil. Predchádzali tomu samozrejme teatrálne hádky a výmeny názorov z ktorý neraz zostal šokovaný nie len divák, ale aj samotný potenciálny ženích. Ku koncu show si tieto dve ženy dokonca ledva prišli na meno a nemali jedna pre druhú pekné slovo.

Všetko je inak

Všetko sa však vrátilo do normálu a s odstupom času zrejme obe zistili, že keď už v hre nie je láska a pozornosť muža, ich priateľstvu by predsa len mohli dať opäť šancu. Samotné dievčatá sa na svojich sociálnych sieťach dokonca pochválili tetovaním s rovnakým motívom ruže. Nezabudli aj na tajuplný odkaz: „Nech to dopadlo ako to dopadlo, celú pravdu sa aj tak nikto nikdy nedozvie hahah.“ Nuž, kto vie čo tým chceli bývalé sokyne v láske naznačiť...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 21:14