Natália už svoje tehotenstvo neschová.Instragram/Natália Germáni
StoryEditor

Baby boom v slovenskom showbiznise pokračuje. Tehotenstvo známej herečky odhalené!

02.07.2023, 00:00
Celebrity

Známa slovenská herečka Natália Germáni sa pred pár dňami ukázala na festivale v Karlových Varoch. Tentokrát však na seba upútala ešte o niečo väčšiu pozornosť ako obvykle. Pozornému oku totiž neuniklo, že Natáliina stále štíhla postava predsa len skrýva tajomstvo v podobe jemne zaobleného bruška.

Natália svoje tehotenstvo zatiaľ nepotvrdila, no už je aj tak všetkým jasné, že sa z nej stane dvojnásobná mama.

Pribudne súrodenec

Natália v Karlových Varoch v prvom rade propagovala „Jej telo“. Film, v ktorom si zahrala hlavnú postavu. Hoci si na výbere outfitu dala záležať, aj tak sa jej nepodarilo schovať rastúce bruško. Sympatická herečka už má údajne za sebou 7 mesiacov tehotenstva. To by znamenalo, že k dcére Zune, ktorú má s hudobníkom Martinom Valihorom čoskoro pribudne súrodenec.

Svadba ako z filmu

Natália a Martin si svoje áno povedali v magický dátum: 11.11.2022 a to priamo v Aspene v kruhu najbližších priateľov a rodiny kde nechýbala ani Valihorova dcéra Viktória. Tú má hudobník s Alexandrou Orviskou, s ktorou majú aj po rokoch nadštandardný vzťah. Natália vyzerala počas dňa „D“ ako princezná a je vidieť, že si život po boku milovaného manžela naplno vychutnáva. Dôkaz ich lásky sa dokonca narodí už v priebehu nasledujúcich mesiacov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:02