Nela Pocisková prekonala strach z lietania.
StoryEditor

Nela Pocisková na dámskej jazde: Prekonala svoj strach a stálo to za to

30.06.2023, 08:00
Celebrity

Nela Pocisková (32) si uplynulé dni odskočila od povinností a to rovno do susedného Poľska. Tam odohrala svoj koncert hviezda svetového formátu, Beyoncé. Nela síce speváčku videla už po tretíkrát, no aj napriek tomu hovorí, že to bol zážitok na celý život.

Nela sa netají svojimi sympatiami k tejto hviezde a preto ju aj tento koncert doslova dojal.

Dámska jazda

Nela sa na koncert obľúbenej speváčky vybrala so svojou priateľkou. Okrem lásky k hudbe ich však spája ešte niečo. Ani jedna z nich neobľubuje lietanie. Aj napriek tomu však tento strach prekonali a napokon to stálo za to. Nela sa na sociálnych sieťach pochválila fotografiou, na ktorej pozadí je aj svetoznáma Beyoncé. K fotke pridala popis: „Mám fotku s Beyoncé, tak blízko a predsa tak ďaleko“. Niet teda pochýb, že si tento veľkolepý koncert naplno užila.

A čo Filip?

Kým sa mama zabávala na koncerte, o deti sa zrejme staral ich otec, Filip Tůma. Ten nedávno v rozhovore v talkshow Neskoro večer priznal, že keď je s deťmi sám, dokáže ho to poriadne vyčerpať. Nuž, zrejme ako všetkých rodičov. Snáď to spolu zvládli a Nelu po návrate nečakal dom hore nohami. Filip totiž neváha a nebojí sa s deťmi pustiť aj do varenia či pečenia. Naposledy spoločnými silami pripravili parené buchty, no ako sám spomínal, tento nápad oľutoval už v prvých minútach.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:33