Herečka Lucia Siposová.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

„Na narodeniny som stretla Di Capria,“ prezradila Lucia Siposová. Keď ju zbadal zmenil smer!

01.07.2023, 08:00
Celebrity

Známa slovenská herečka Lucia Siposová (43) na svoje narodeniny stretla skutočne hviezdu svetového formátu. Leonardo Di Caprio dokonca prešiel popri nej a ona ho stihla nenápadne odfotiť. To všetko sa stalo na festivale v Cannes na ktorý sa Lucia sama vybrala.

Lucia mala skutočné šťastie, pretože na festivale okrem sexy Lea stretla náhodne aj svojho dávneho priateľa s ktorým napokon strávila pár skvelých dni v nádhernom Francúzsku.

Najskôr De Niro, potom Di Caprio

Sympatická herečka pri prechádzke v Cannes mala skutočné šťastie. Najskôr na ulici náhodne stretla svojho dlhoročného priateľa a následne z diaľky videla Roberta De Nira. Toho nazvala v podcaste Marakua starším pánom a uviedla, že si nie je úplne istá, či to bol skutočne on. V prípade Leonarda Di Capria to však už bolo viac než jasné. V rozhovore s Michaelou Majerníkovou a Števom Martinovičom v ich podcaste prezradila, ako to v skutočnosti bolo: „A teraz začali kričať z vrchu že Leo, Leo, Leo a toto, nie? Lea poznám len jediného. A teraz kukám, už som vytiahla ten telefón, že to je nejaké podozrivé. Tak som ho tak videla a ide nastupovať do auta. Odfotila som ho krásne tak akože Leonardo. A on zrazu zmenil smer a išiel akože ku mne.“ So šarmom sebe vlastným opisuje herečka túto skúsenosť za ktorú by nejedna žena dala všetko na svete. Lucia priznáva, že to čo sa udialo jej „docvaklo“ až o pár minút a s novinkou sa pochválila otcovi. Toho však v telefonáte zaujímalo jediné a to, či si jeho krásna dcéra so slávnym hollywoodskym hercom urobila aspoň fotku. Okrem toho ako Leo nastupoval do auta však Lucia žiadnu inú fotku nestihla.

Možno raz

V rovnakom rozhovore však Lucia spomína, že niektorý z jej priateľov sa pozná s niekým kto vlastní loď na ktorej sexi Leo zvykne tráviť voľný čas. Nuž, kto vie či náhoda Lucii v budúcnosti neposkytne ešte jednu príležitosť na spoločnú selfie so známym hercom. Šťastie by to však rozhodne bolo aj pre samotného fešáka z Hollywoodu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:49