dreamstime
StoryEditor

Známa mamička ukázala tehotenské bruško v plavkách. Ako si užívali dovolenku v trojici?

21.06.2023, 14:00
Celebrity

Dominika Jurena (Stará) je verejnosti dobre známa. Preslávila sa v Super Star no dnes sa viac ako spievaniu venuje svojej krásnej rodinke. Materstvo si naplno užíva o čom svedčí aj fakt, že spolu s manželom čakajú už druhý prírastok do rodiny.

Dominika na svojich sociálnych sieťach pravidelne svojich fanúšikov zahŕňa roztomilými fotkami svojho synčeka Miška, no tentokrát sa podelila aj o fotky v plavkách.

Dominike by tehotenskú figúru mohol závidieť takmer každý. Jediná zmena je skutočne len v brušku. Inak si udržiava štíhlu postavu aj počas tehotenstva. Dôkazom toho sú aj fotografie na ktorých pózuje v plavkách počas nedávnej rodinnej dovolenky v Grécku.

 

Okrem manžela a spomínaného synčeka si dovolenku v slnečnej destinácii užívali spolu s Dominikinými rodičmi a bratom.
Hoci Dominika stále nezverejnila meno očakávaného bábätka, netají že to bude dievčatko a nesmierne sa na ňu spolu manželom aj ročným Miškom tešia.

 

Najmä ženské publikum najviac zaujímalo ako mladý muž zvládol svoju prvú cestu lietadlom. Dominika na jeho adresu nešetrila chválou. Z jej slov je síce jasné, že má doma živé striebro, no na cestovanie s ním sa rozhodne nemôže sťažovať. Časť cesty malý parťák prespal a v druhej polovici cesty ho zabavili prostredníctvom tabletu na ktorom mohol pozerať svoje obľúbené detské pesničky. Aj tu mladá mamička uvádza na pravú mieru, že hoci sa technológiám a výdobytkom dnešnej doby nebránia, všetko robia s rozumom.   

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:39