Sisa Sklovská Mario Gotti
StoryEditor

Sisa Lelkes Sklovská o prvom SEXE. Poctivosť stratila na mieste, ktoré by ste nečakali!

09.06.2023, 13:00
Celebrity

Dnes je vychytená speváčka, ale málokto vie, že túžila byť veterinárkou. Nakoniec ju osud zavial k mikrofónu. Pred zahájením kariéry si počas študentských čias zažila mnoho žúrov a stretla aj prvé lásky. Na toho, ale úplne prvého, s ktorým prišla o poctivosť si veľmi dobre a rada pamätá. Bohužiaľ v mysli jej utkvelo aj, keď ju muž ako malú takmer znásilnil. Dnes vyzýva mladé dievčatá k obozretnosti.

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská sa drží na speváckom nebi už dlhé roky. Okrem tejto profesie ešte aj učí na vysokej škole čo berie ako veľkú vášeň. Do školy chodila rada už ako študentka. Kým ostatní žúrovali a na hodiny nechodili, ona vládala tri dni ťahať šnúru a potom sa upravená plná energie dostavila na cvičenie. Nikto zo spolužiakov nerozumel, ako to robila. 

Malo to bolieť

Speváčka si prešla niekoľkými vzťahmi, ale tvrdí, že všetky sa rátali na roky. Krátkodobé nemala. Prvé milovanie prežila na lyžiarskom zájazde na strednej škole: „Prvý frajer bol na gymnázium, všetko s ním bolo úplne prvýkrát. Konkrétne na lyžiarskom zájazde sme skončili pod umývadlom," spomína umelkyňa s úsmevom. „Poprosila som kamošku či by mohl ísť von a potom sa to tam stalo," priznala v erotickej relácii k-fun

Na otázku či bola od rodičov alebo kamarátov na začiatku vyzbrojená informáciami povedala, že počula iba samé strašidelné historky: „Informácie som mala od spolužiakov a spolužiačok. Baby ma strašili, že to bude veľmi bolieť a veľmi nepríjemné. Musím povedať, že mňa to vôbec nebolelo. On vydržal chvíľku, ale potom štyri roky," dodala s úsmevom. 

Pročko si zajazdil

Sisa počas štúdia bývala na internáte, kde vedľa nej okupoval izbu dnes už poslanec Jožo Pročko. Raz v noci chcela ísť do zoologickej záhrady, do ktorej sa cez internát dalo ľahko dostať: „Jedna z tých najbláznivejších akcii na intráku asi bola, keď som počas žúru zavelila a poďme sa tam pozrieť. Išli sme s mojim spolužiakom Jožom Pročkom, ktorý tam jazdil na pšostrovi a držal ho za krk. Pštros nechápal," vysypala hudobníčka príhodu s terajším poslancom, ktorá je pre poslucháčov nepochybne ťažká na predstavivosť. Aj keď boli kamaráti, pletky údajne spolu nikdy nemali.

Exotickí ju nelákajú

Hudobníčka priznala, že vo svojej plejáde milencov nemala nikdy černocha ani mulata. Neláka ju to. Páčia sa jej iné typy: „Som estét, čiže mne sa muž musí páčiť zovňajškom, musí mať pekný chrup a vlasy. Samozrejme, že postava. Nemôže mať nejaké pivné brucho. Nemusím vôbec nabúchaných či tehličky. Proste chlap musí vyzerať dobre," uzavrela. Nikdy však nezabudne na jedného "baliča", ktorý sa veľmi snažil i sa jej páčil, ale nedalo so: „Bola som na stáži a bol tam jeden krásny muž z Austrálie. Veľmi mi dvoril. Ale jemu, tak strašne smrdeli nohy, že sa nedalo. On o tom aj vedel. Stále si ich močil v lavori, ale to nešlo," zaspomínala si na nešťastníka. 

Takmer znásilnená

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:06