Amanda Bynes ako mladá princezná.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Pamätáte si na herečku s anjelskou tváričkou Amandu Bynes? Drogy a alkohol ju zmenili na nepoznanie!

29.05.2023, 12:27
Celebrity

Jej zdevastovaný výzor šokuje. Herečka, ktorá kedysi hrala krásne tínedžerky či princezné, natočila desiatky úspešných filmov je v troskách. Fanúšikov šokuje zničenou tvárou a nadváhou. Herečka má za sebou prešľapy kedy ju načapali za volantom pod vplyvom alkoholu a dokonca musela absolvovať protidrogové liečenie. Posledný film natočila v roku 2010.

Bývalá hviezdička detských sŕdc Amanda Bynes (37) je na tom podľa zdrojov zo svojho okolia biedne. Skrahovanú herečku priviedli na dno drogy, Amanda navyše trpí bipolárnou poruchou osobnosti. Sledovať jej pád je pre fanúšikov bolestné, Bynes musela byť na nejakú dobu dokonca zbavená svojprávnosti a zverená do opatrovníctva matke. Teraz vraj už zase starostlivo dochádza na terapie. Herectvo zavesila na klinec a nevyšiel jej ani jej nechtársky biznis. Pri pohľade na Amandine ruky asi nemusíme dvakrát hádať prečo.

Zničila ju závislosť

Bývalej detskej hviezdičke zničila kariéru hlavne závislosť od drog. Okrem záľuby v alkohole namixovanom s adderallom si našla záľubu aj v kokaíne a extáze. Počas svojich eskapád mala spôsobiť niekoľko autonehôd a raz sa dokonca pokúsila zapáliť seba vrátane svojho psa.

Na nejakú dobu tak bola zbavená svojprávnosti. Získala ju opäť až vlani. Prešla si aj toxickým vzťahom s Paulom Michaelom, zdravotníkom, s ktorým sa zoznámila na stretnutí anonymných alkoholikov. Podľa herečky mal nezdravú záľubu v drogách a pornografii.

Snažila sa rozbehnúť nechtársky biznis

Skrahovanú herečku stretol veľmi smutný osud. Tvár jej zdobí nevzhľadné tetovanie, skúsila sa presadiť aj ako podnikateľka, konkrétne ako nechtárka. Nechty strašila na ulici po prepustení z liečebne, rovnako ako zle predĺženými vlasmi a veľmi neupraveným vzhľadom. Kráľovnú detských sŕdc, ku ktorej vzhliadali všetky dievčatká, by v nej dnes hľadal už len málokto.

Podľa zdrojov z herečkinho okolia je Amanda izolovaná a nemá už prakticky žiadnych priateľov, ktorí od nej majú dávať ruky preč. Herectvo zavesila na klinec, sláva sa v prach obrátila, podnikanie nevyšlo a Amanda stratila chuť robiť alebo skúšať čokoľvek nové.

Aspoň jednou dobrou správou je to, že má herečka podľa webu TMZ aktuálne poctivo dochádzať na terapie a berie lieky, ktoré pomáhajú stabilizovať jej psychiku. Žije sama a je v kontakte so svojimi rodičmi a súrodencami.

FOTO zničenej herečky nájdete v GELÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 14:25