Horná Dolná - komediálny seriál TV Markíza 2018Markíza
StoryEditor

Na úmrtie Dana Heribana reagujú herci aj prezidentka. RTVS aj Markíza menia program

24.05.2023, 11:12
Celebrity

Dnes ráno otriasla Slovenskom informácia o smrti skvelého hudobníka a herca Dana Heribana. Privolaná záchranka mu nedokázala pomôcť. Podľa doterajších informácii zomrel na zástavu srdca. Na bolesti sa sťažoval už dlhšie. Jeho hereckí kolegovia sa zo straty nevedia spamätať a Danovi posielajú do neba srdcervúce odkazy. Na Jednotke dnes večer odvysielajú film Únos. Politický triler je o príbehu okolo únosu prezidentovho syna či podozrivé prepojenia medzi zločinom, mafiou, tajnou políciou a mocou v polovici 90. rokov minulého storočia. Markíza nasadzuje prémiovú Hornú Dolnú.

Peter Sklár, herec

Dano Heriban. Nechápem, neverím...

Samo Trnka, humorista

Zavolali sme si ho do silvestrovskej Skúšky sirén, keď sme ešte boli v začiatkoch, a on si priniesol akordeón a na nič nefrflal. Naopak, úprimne sa zabával, a to dokonca aj na tak tupom texte, ako bol môj. (Vianoce sú/Vianoce sú/Víí-a-nóóce sú...) Rád som na to nahrávanie spomínal, lebo Dano bol stále usmiaty, príjemný a ľudský, a my traja, obvykle v strese, že čo sa zase poondí, sme sa v jeho prítomnosti uvoľnili, lebo z neho šiel pokoj a nákazlivá ľahkosť žitia. Zrazu tu nie je a vôbec sa mi tomu nechce veriť. Je mi to veľmi, veľmi ľúto. Úprimnú sústrasť všetkým blízkym a najmä jeho rodine. Česť a sláva tvojej pamiatke, Dano Heriban

Jaro Bekr, tanečník

Raz ma zavolal Vilo Klimáček do Gunagu pomôcť s choreografiou v jednej hre. Okrem iného, som tam prvýkrát stretol strašne príjemného týpka a ten tam mal zahrať morského koníka...ja som tam bol od pohybu, tak ale poprosil som ho, nech mi ukáže, ako to cíti on. Odpadol som! To čo dal z fleku...ostal som pozerať, ako na hotové predstavenie. Tak perfektné to bolo! Dano, preboha, prečo takto skoro? 

RTVS

RTVS so zármutkom prijala správu o úmrtí herca Daniela Heribana. Jeho výraznú osobnosť si pripomenieme vo filme Únos dnes – v stredu 24. mája večer (o 22.10 h) na Jednotke a v televíznom zázname inscenácie Činohry SND Polnočná omša zajtra – vo štvrtok 25. mája večer (o 22.15 h) na Dvojke.

Markíza

Po nečakanom úmrtí herca reaguje modro-žltá televízia tým, že už dnes v hlavnom vysielacom čase odvysiela doteraz nezverejnené, prémiové časti komediálneho seriálu Horná Dolná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:20