Hofit Golan a Victoria Silvstedt prišli v šatách z rovnakej dielne.
StoryEditor

Trapas na červenom koberci? Tieto dámy stavili na šaty z rovnakej dielne

17.05.2023, 13:31
Celebrity

Poznáte to? Prídete do práce a kolegyňa má to isté tričko. Stane sa a pravdepodobne sa na tom zasmejete. Ale, keď sa v podobnej situácii ocitnete na plese či spoločenskej udalosti nie je to najpríjemnejší moment. Takto sa stretli dve dámy na červenom koberci ostro sledovaného filmového festivalu v Cannes.

Nočnou morou každej nákupnej maniačky je situácia, keď na jednu spoločenskú akciu prídu dve ženy v rovnakom modeli. Lenže ak sú tie dve dámy nad vecou, dokážu to zobrať s úsmevom a gráciou.

Módna influencerka Hofit Golan a modelka Victoria Silvstedt si nenechali ujsť zahájenie filmového festivalu, ktoré sa konalo v Cannes. Obe dámy sa tu predviedli v neónovo žiarivých róbach s volánikmi. Hofit v ružovej a Victoria v oranžovej. Rovnaký štýl šiat bol neprehliadnuteľný. Obe stavili na dizajnérsku značku Giambattista Valli. Cena šiat sa pohybuje v tisíckach eur. Takto zaodeté pózovali na červenom koberci a diváci len čakali reakciu hviezd, keď sa na večierku stretli. Je pre vás faux pas keď sa stretnú na podujatí ženy v rovnakých farbách?

Foto v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:15