Gabriela Marcinkováprofimedia
StoryEditor

Gabriela Mihalčínová Marcinková: „Doma som za sivú myšku.“

03.05.2023, 10:33
Celebrity

Zo svojho života má dobrý pocit, má rodinu, dve deti… Dve malé deti, takže si vraj dobre rozmyslí, kým prikývne na nejakú filmovú či televíznu ponuku.Momentálne hviezdi v tanešnej šou Let´s Dance.

Na úvod Let’s Dance ste sa predviedli v oslnivom outfite, výrazná farba, črievičky na vysokých opätkoch. Máte to rada?

Áno, aj preto mám rada toto svoje povolanie. Ako žena na materskej s dvomi malými deťmi som doma za sivú myšku, prednosť majú dôležitejšie veci. Neostáva mi čas ani priestor venovať sa nejakej sebaúprave. O to viac ma teší, keď sa v práci o mňa takto postarajú. Na začiatok našej tanečnej cesty, pred vstupom do šou sme mali trojdňové promo. Desať ľudí sa nám staralo len o vlasy, ďalších desať o mejkap. Bolo to, ako keby ma obdarovali. Podobne by to zrejme vnímala každá žena na materskej: upravia vás do dokonalosti, vyfotia, vyretušujú a vy vyzeráte ná

No, vy vyzeráte stále krásne. Inak, pokojne sa odovzdáte do rúk odborníkom na úpravu zovňajšku bez pripomienok typu: Toto už je na mňa priveľa, to už nechcem?

Párkrát som si pomyslela, že to nie je práve ideálne a že mi to asi veľmi nepristane… Potom som videla výsledok a uznala som, že je to dobré, že sú tu ľudia, ktorí sú za to zodpovední a vedia to lepšie ako ja. Čiže ja sa rada odovzdám ako materiál, na ktorom potom môžeme pracovať všetci spoločne.

Ako reagovala vaša štvorročná Emka, keď vás videla v Let’s Dance? Obdivovala vaše kostýmy? Má ten[1]denciu parádiť sa?

Má, odvtedy ako začala chodiť do škôlky, má načisto princeznovské obdobie. Chce si obliekať krásne šaty, doma sa líči, má vlastný stolík, kde si robí svoj detský mejkap (smiech). Hovorila som si, že ju budem vodiť na generálky, kde sme už v kostýmoch, aby si tú pará[1]du mohla obzrieť a vychutnať.

Let’s  Dance je náročná šou, týždeň čo týždeň sa musíte naučiť novú ťažkú choreografiu. Oproti niektorým kolegom, spolusúťažiacim, ste v istom zmysle vo výhode.

Momentálne neúčinkujete v seriáli, nehráte v divadle, čiže na tréningy by ste teoreticky mohli mať viac času. Alebo nie? Beriem to ako výhodu, hoci mám dve malé deti, Jakubko má len dva roky, no pokiaľ ich mám s kým nechať, môžem tancovať. Keď som mala pocit, že som s deťmi málo, odbehla som na tréning aspoň na dve hodiny počas ich poobedňajšieho spánku alebo ešte večer potom, ako som ich uspala. Je to jednoduchšie ako byť dvanásť hodín na nakrúcaní nejakého seriálu a popri tom sa snažiť nájsť si čas na tréning. Ale zase, deti sú deti. Po príchode z tréningu nemôžem oddychovať. Musím sa venovať rodine, variť, upratovať…

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:23