Záber z filmu VlciArchiv Bauer Media SK
StoryEditor

Milan Ondrík o ženách podľa jeho gusta. Takto to má teraz!

18.04.2023, 11:52
Celebrity

Herec Milan Ondrík patrí nepochybne k najvychytenejším umelcom. Minulý rok okrem divadla zahviezdil v dvoch skvelých filmoch. Tieňohra a Čierne na bielom koni za čo bol aj nominovaný na ocenenia Slnko v sieti. Divákov presvedčil i ako homosexuálny návrhár v seriáli Iveta. Herca však skutočne vždy zaujmú ženy a nám prezradil aké.

Ondríkova hviezda stále stúpa. Aktuálne natáča snímku o mafiánskom bossovi Mikulášovi Černákovi, kvôli ktorej naberá aj na váhe aby sa tiež figúrou ku kriminálnikovi priblížil. O detailoch filmu zatiaľ nemôže hovoriť: „Viem, že je to veľmi zaujímavé pre všetkých, ale nerád sa dopredu vyjadrujem. Ale pripravujem sa rovnako ako na inú filmovú či divadelnú rolu. Budem rád o tom rozprávať keď to urobím. Už teraz ten film milujú aj odsudzujú. A pritom nevideli ani jednu stránku scenáru. Nechcem teraz vyhodnocovať a tak ďalej,“ povedal pre Svet Evity. „Máme sa národ čo učiť a treba hovoriť aj o našich temných stránkach a históriách. Nie len 90-te roky. Pre túto generáciu môže byť o desať rokov toto temná stránka. Treba na toto poukazovať aby sme rástli," dodal. 

Neocenený

Na nedávnom odovzdávaní filmových cien Slnko v sieti mal Milan Ondrík dve nominácie za mužský herecký výkon v hlavnej postave. „Je to tak ako to má byť. Tie filmy si nesmierne vážim čo som natočil a takisto ako tie, ktoré natočili moji kolegovia. A to, že som to nezískal ja, tak sa mi uľavilo, že som nemusel rozprávať reč, ďakovať, poďakoval som všetkým osobne. Nepotkol som sa na pódiu a nemusím hľadať miesto v skrinke pre ďalšie ocenenie. Pre mňa bola odmena už len tá nominácia," povedal s dávkou humoru umelec. 

Milan Ondrík dokáže bravúrne zahrať postavu na akúkoľvek tému. Či gangstra, športovca, vraha, alebo homosexuála. Ktorá rola sa mu však hrá ľahšie nevie jednoznačne povedať: „Ako muž, ktorý nie je homosexuál a pohybuje sa medzi modelkami, ktoré sa so mnou rozprávajú ako s homosexuálom a kamarátom je to príjemné. Bola to zábava," zasmial sa pri spomienka na úlohu Adriána.

Od seriálu Iveta čakal úspech, veril tomu. „Spolupráca s Jan Hřebejkom a kameramanom Martinom Žiaranom to sú svetoví profesionáli. Vedel som, že to bude dobre urobené. To, či to bude mať úspech u diváka to mi bolo ukradnuté. Bolo mi to jedno. Vedel som, že to bude úplne super pre diváka, alebo to neocenia vôbec. Ale pre mňa ako dielo, ja som s tým bol spokojný," ozrejmil o nedávnom úspešnom seriáli. 

image

Film Tieňohra.

FALCON

Nálepku sexsybol odmieta

Herec už má vďaka svojmu sexepílu vybudovanú slušnú ženskú fanúšikovskú základňu. Skromne sa, ale k označeniu sexsymbol nepriznáva: „Neviem odkiaľ to je. Nikdy som ju nemal. Majú ju moji kolegovia. Ani som sa o to nikdy nesnažil. Nikdy som sa tomu nevenoval. Niekedy sa tak cítim v nejakej postave a viem to zahrať. Ale reálne, sa tak ja ako osoba necítim, lebo viem byť veľmi škaredý a veľmi zlý."

Naopak herec vidí v každej žene niečo sexi, ale nebolo to vždy tak: „Niekedy keď sme boli mladší, tak sme si s kamarátom hovorili, že tá je aké škaredá a tá je pekná. A viac bolo to ako vyzerá. Potom som si povedal poďme sa pozerať na ne iným pohľadom. Na každú ženu, ktorú stretneme či je mladá, stará či nemá domov, hľadajme na každej žene niečo pekné. A neverili by ste, ja som hrozne prekvapený, myslel som si, že to nie je možné. Ale na každej žene sme našli niečo pekné. To nebolo len výzorovo. Niektorá, ktorá na prvý pohľad vyzerala zle, sme si všimli, že má krásny úsmev. A takto sa snažím pozerať na ľudí. Nie len na ženy."

         

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:35