Helena Krajčírová a Petra Polnišová.Zdenko Hanout
StoryEditor

Jonatán bez milovanej Táničky, Polnišová sa zabávala na svojich proporciách

16.04.2023, 11:36
Celebrity

Včera večer rozdala Slovenská filmová a televízna akadémia ocenenia Slnko v sieti tým najlepším. Boli víťazi, ale aj porazení, ktorí však úspech kolegom nepochybne dopriali. Cenu si odniesol domov aj manžel Táni Pauhofovej, Jonatán Pastirčák. Jeho polovička ho zrejme nesprevádzala, keďže majú doma malú dcérku Mílu.

„V roku 1551, sa narodil Leonardo da Vinci a Unesco vyhlásilo tento deň, za deň umenia. Nie je náhoda, že v práve takýto deň sa v budove Slovenského rozhlasu udeľujú ceny za filmovú a televíznu tvorbu Slnkov Sieti?," predniesol na pódiu generálny riaditeľ RTVS Martin Machaj, ktorý odovzdával cenu Divácku cenu. Cenu za najlepšie kostými odovzdávala Petra Polnišová a Helena Krajčírová. Tmavovlasá herečka si neodpustila jej vlastný žart: „Viete čo im to dá práce tým kostymérom, zo mňa spraviť plnoštíhlu osobu," žartovala Polnišová, ktorá rozosmiala sálu. Anka Šišková bola v tento večer trochu za rebelku. Vo svojom príhovore si nemohla odpustiť myšlienku, aby vo filmovej akadémii porota už medzi seba pustila hodnotiť filmy i mladšie ročníky a najmä ženy. Väčšinu ocenení zhrabol čiernobiely film Piargy. Dej filmu, vás zavedie do dediny Piargy. Mladá, krásna a chudobná Juliša (Judit Bárdos) tu zaplatí krutú daň za túžbu po lepšom živote. Keď sa vydá za Martina (Daniel Fischer) – syna najbohatšieho statkára, ocitne sa v rodine, kde vládnu tvrdé pravidlá. Že ide o najlepší film rozhodli aj diváci.

Herec Milan Ondrík, ktorý aktuálne dostáva jednu úlohu za druhou mal niekoľko nominácii. Za filmy Čierne na bielom koni a Tieňohra no cenu si neodniesol ani jednu.

Dámy sa nahodili do večerných rób. Niektoré večer poňali štandardne, niektoré sa nechali uniesť trendami. Na tento umelecký zážitok sa však mohol každý outfitom skutočne vyblázniť, keďže ide o umeleckú brandžu.

MÓDU Z ČERVENÉHO KOBERCA si môžete pozrieť v našej GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 22:02