Simona Krainováarchív Mafra
StoryEditor

Simona Krainová: Rozrozprávala sa o drogách, prvom sexe a samovražde

04.04.2023, 12:00
Celebrity

Modelka Simona Krainová si už ako zvedavé a spoločenské dieťa vysnívala, že precestuje svet. S manželom si kúpili byt v Dominikánskej republike a práve v tomto ročnom období vymenila rodina Karibik za domácu zimu, ktorú nikto z nich nemusí. „Chcem žiť život naplno, uvedomila som si, že päťdesiatka je polčas,“ hovorí modelka, ktorá vo februári oslávila okrúhle narodeniny.

Ak to nie je príliš dôverné – o panenstvo ste prišli z lásky?

Bola som síce koketa, ale vychovaná v tom, že sex je veľmi intímne tabu. Došlo k tomu až po dvoch rokoch v Paríži na fotení s mojou prvou láskou – modelom. Rok sme potom spolu žili, kým sa vrátil domov do Ameriky, čo mi zlomilo srdce. Druhá životná láska bol Sagvan Tofi a po ňom Alex – šľachetný a romantický rytier, ktorý ma v Paríži chránil a písal mi listy.

Chceli sme sa vziať a mať deti, ale ja som mala naštartovanú kariéru a lietala po svete, čím veľmi trpel a žiarlil. Po šiestich rokoch si našiel milenku. Neodpustila som mu a odišla od neho, ale bolo mi hrozne. Schudla som sedem kilogramov a chcela som skočiť z okna. Ešte teraz, keď o tom hovorím, ma bolí žalúdok. A potom som sa vrátila do Prahy a stretla Bořka Slezáčka. Čoskoro sme sa vzali: bolo to šialené a podľa toho vyzeralo aj naše krátke manželstvo.

Prišli ste o nejaké zákazky len preto, že boli podmienené sexom s niekým vplyvným?

O veľmi veľké. Koľkokrát som niekam dorazila a fotograf mi klopal na dvere izby a ja som plačúc volala do agentúry, že ma otravuje fotograf, a moja bookerka (pracovníčka modelingovej agentúry, pozn. red.) volala do produkcie, aby fotografa upokojili. Nebolo to pravidlom, ale stávalo sa, že mi nadbiehali. Dvakrát som z fotenia dokonca odletela, pretože dotieranie už bolo neúnosné. Skočiť pre úspech každému do postele bola cesta, ale nie tá moja.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 07:14