Tomáš MaštalírArchiv MAFRA
StoryEditor

Herci Martin Mňahončák, Tomáš Maštalír či Monika Horváthová sa priznali ku klamstvám!

02.04.2023, 15:00
Celebrity

Aj celebrity občas klamú. A priznali sa k tomu, kedy sa k nim uchýlili.

SARAH ARATÓ (28)

Pri otázke ohľadne klamstiev sa jej ako prvé vybavili lži súvisiace so školou. „Na otázky typu, čo bolo v škole alebo čo máš na domácu úlohu, som často hovorila nič. Keď som sa zároveň raz snažila utajiť, že som nebola na jednej vyučovacej hodine, rodičia mi na to prišli asi tak do hodiny...“ vracia sa do minulosti seriálová vyšetrovateľka Erika Wolfová. V súčasnosti sa snaží vyhýbať akýmkoľvek lžiam. „Aj keď si myslím, že nemusí každý všetko vedieť, neznamená to, že človek musí klamať.“

image

Sarah Arato

Markíza

IVANA KUXOVÁ (41)

Najpamätnejšia lož anestéziologičky Kataríny Vydrovej alias Ivany Kuxovej sa spája s jej staršou sestrou. „Nechcem to nijako obhajovať, ale vtedy som jednoducho musela klamať. Keď ma totiž raz strážila, vybrali sme sa niekam, kam sme ísť nemali. A áno, stalo sa niečo, čo sa stať nemalo.“ Čo presne sa v osudný deň udialo, však herečka priblížiť nechcela. Rovnako tiež odmietla ozrejmiť, ako následne celý incident vysvetlili rodičom tak, aby jej sestru nepotrestali.

 

MARTIN MŇAHONČÁK (45)

„Nájdite mi človeka, ktorý nikdy neoklamal.“ Práve týmito slovami začal svoju odpoveď populárny herec, keď sme sa ho spýtali, či sa niekedy aj on utiekol k lži. „Svoje klamstvá by som vám rád priblížil. Lenže, nemám ich uložené v hlave, ani si ich nezapisujem do diára. Pomerne často však klamem marketérov, keď im hovorím, že nemám čas, hoci by som sa im pokojne mohol venovať,“ doplnil Mňahončák, ktorému v Klamstve pripadla rola Richarda Vydru.

image

Herec Martin Mňahončák.

Archiv MAFRA

TOMÁŠ MAŠTALÍR (45)

Otázkou ohľadne lží sme seriálového Andreja Rosického poriadne zaskočili. „To skutočne chcete, aby som vám povedal, kedy som klamal?“ zareagoval po kratšom zamyslení sa. Keď sme však Tomášovi ozrejmili, že môže ísť aj o nevinné detské klamstvo, prezradil, že ako školák často nejedával desiate, pričom rodičom tvrdil opak. „Keď som desiatu občas zabudol vyhodiť, bolo naozaj výzvou nájsť doma miesto na jej ukrytie. Rovnako bolo ťažké aj nezabudnúť ju odtiaľ na ďalší deň zobrať a vyhodiť.

image

Tomáš Maštalír

Archiv MAFRA

MONIKA HORVÁTHOVÁ (30)

„Moja mama mi už ako malej zdôrazňovala, že lži sú to najhoršie, čo môže byť,“ ozrejmila nám hneď v úvode predstaviteľka Laury Kalasovej. „Na druhej strane však každý z nás občas niekedy klame vrátane mňa.“ Na situácie, keď v minulosti klamala, si síce nespomína, no pri tejto otázke sa Monike ihneď vybavilo to, ako sa ju nedávno snažila prekabátiť staršia dcéra Melánia (4). „Presviedčala ma, že nezjedla plastelínu, s ktorou sa hrala, ale že sa skrátka stratila.“

image

Monika Horváthová.

Archiv MAFRA

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:15